naša zaposlena je bila v mesecih maj in junij po nekaj dni odsotna - nega otroka. Naša računovodkinja ji je pri plači za mesec maj (nega v maju) in plači za mesec junij (nega v juniju) pozabila obračunati odsotnost in je obračunala plačo kot da bi bila prisotna cel mesec.
Zdaj me pa zanima, ali lahko npr. v mesecu juliju obračunam (s tem mesecem to začnem delati jaz) nego, kljub temu, da je bila v resnici v mesecu maju in juniju? Potrdila, ki jih imam so namreč za mesece maj in junij. Glede povračila s strani ZZZS pa vem, da lahko to uredim tudi do 1 leto kasneje, samo moram pa obračunati najprej pri plači, a ne?
v naprej hvala za odgovore.
lp
Refundacija - nega
Moderator: Mirko Zbačnik
Jaz to popravim tako, da na naslednjem obračunu plač naredim poračun.
Ko obračunam vse tekoče postavke dodam še postavko:
Popravek preteklega obračuna- redno delo (osnova xxxxx, y ur v minus )
Poprvek preteklega obdobja - bolniška nega ( osnova xxxx, y ur v plus )
V ta namen si odprite posebne vrste izplačil, ki imajo iste nastavitve kot osnovne ( rendo delo, nega ... ) za osnovo pa vzamete osnovo kot bi bila v tistem mesecu iz katerga izhaja znesek za popravek.
Ko obračunam vse tekoče postavke dodam še postavko:
Popravek preteklega obračuna- redno delo (osnova xxxxx, y ur v minus )
Poprvek preteklega obdobja - bolniška nega ( osnova xxxx, y ur v plus )
V ta namen si odprite posebne vrste izplačil, ki imajo iste nastavitve kot osnovne ( rendo delo, nega ... ) za osnovo pa vzamete osnovo kot bi bila v tistem mesecu iz katerga izhaja znesek za popravek.