imam s.p., še nobenega zaposlenega, enostavno knjigovodstvo, nisem DDV zavezanec.
Moja punca je izgubila službo in se prvič v življenju prijavila na Zavod za zaposlovanje. Tako sva razmišljala, da bi jo jaz zaposlil, saj vso administracijo pri mojem s.p. itak opravlja ona.
Na Zavodu za zaposlovanje Ljubljana so nama rekli, da je to super ideja (se nama zdi, da zato, da se jim ni treba ukvarjat z njo in njeno zaposlitvijo) in da se naj prijavim na subvencijo in jo zaposlim za 1 leto za 6 ur na dan, saj oba izpolnjujeva pogoje edino za to subvencijo - 6 ur na dan, 1 leto, subvencija 3.750 EUR. Glede na trenutne razmere se nama zdi pametno, da zaprosiva zanjo?! Vsak evro pride prav!
Sedaj me zanima, kakšen je moj mesečni strošek za njeno zaposlitev. Kot par sva se zmenila, da bi ji dajala najnižjo možno plačo, ker itak zaslužek podjetja koristima skupaj.
Zanima me kakšno mesečno plačo ji moram pod temi pogoji izplačevati in kolikšni so mesečni prispevki zanjo? Upam, da sem razumljivo napisal in da mi bo lahko nekdo pomagal.
Zaposlil bi jo na mesto poslovnega sekretarja.
Hvala za odgovor. Pa lep dan v senci.