Težave z novim forumom
Težave z novim forumom
Pozdravljeni.
Opažamo, da imate nekateri ob uporabi novega foruma težave.
Prosim, opišite jih čim bolj natančno ("kliknem to, zgodi se to/ne zgodi se nič" ...), opišite, kateri brskalnik uporabljate, ali forum dela na enem računalniku, na drugem pa ne ...
Napake lahko opišete tukaj ali pa mi jih sporočite na webmistress@racunovodja.com (vse bomo prebrali in skušali odgovoriti na vsa vprašanja).
Če želite, lahko v e-sporočilo zapišete tudi telefonsko številko in vas bomo poklicali, če rešitve ne bomo mogli najti drugače.
LP, Nina
Opažamo, da imate nekateri ob uporabi novega foruma težave.
Prosim, opišite jih čim bolj natančno ("kliknem to, zgodi se to/ne zgodi se nič" ...), opišite, kateri brskalnik uporabljate, ali forum dela na enem računalniku, na drugem pa ne ...
Napake lahko opišete tukaj ali pa mi jih sporočite na webmistress@racunovodja.com (vse bomo prebrali in skušali odgovoriti na vsa vprašanja).
Če želite, lahko v e-sporočilo zapišete tudi telefonsko številko in vas bomo poklicali, če rešitve ne bomo mogli najti drugače.
LP, Nina
Re: Težave z novim forumom
Ob prijavi(vnosu upor.imena in gesla) je spodaj možnost, da obkljukaš samodejno prijavo ob naslednjem obisku.Čeprab sem jo že večkrat oblkljukala, ne deluje.
Tudi "zapomni si geslo" sem pokljukala.
Pred spremembo portala oz.foruma se mi je takoj po vnosu up.imena izpisalo geslo in ga ni bilo treba vsakič vnašat.
Kako lahko sedaj poenostavim prijavo oz.kaj delam narobe?
Tudi "zapomni si geslo" sem pokljukala.
Pred spremembo portala oz.foruma se mi je takoj po vnosu up.imena izpisalo geslo in ga ni bilo treba vsakič vnašat.
Kako lahko sedaj poenostavim prijavo oz.kaj delam narobe?
Predlagam, da najprej poskusite spodaj desno klikniti na povezavo "Zbriši vse piškotke" (včasih se skrije, zato lepim povezavo semle: ucp.php?mode=delete_cookies - možno je, da se morate prej odjaviti) - izbrisalo naj bi le piškotke, ki jih je ustavril ta forum.
Potem se poskusite ponovno prijaviti ...
Potem se poskusite ponovno prijaviti ...
Jaz pa imam težave z nastavitvijo časa, saj:
- časovni pas UTC (prestavila sem ga danes) mi na ekranu, ko sem prijavljena kaže dejansko uro (pravilno);
- časovni pas UTC+1 (ta je bil do danes) mi kaže, ko sem prijavljena eno uro več, ko se odjavim je čas +2 in enako je tudi pri UTC.
Kaj delam narobe???
- časovni pas UTC (prestavila sem ga danes) mi na ekranu, ko sem prijavljena kaže dejansko uro (pravilno);
- časovni pas UTC+1 (ta je bil do danes) mi kaže, ko sem prijavljena eno uro več, ko se odjavim je čas +2 in enako je tudi pri UTC.
Kaj delam narobe???
Slovan, žal ne vem, kaj je narobe.
Vsaj pri starem forumu je veljalo, da ni potrebno prestavljati ure uporabnikom, ampak se avtomatično prestavi.
Ko pa niste prijavljeni, je pa očitno res narobe nastavljena ura, ampak je bila verjetno že prej, pred menjavo ure. To sem uredila. Tudi nekatere druge nastavitve sem nastavila in mislim, da bi moralo spet delovati pravilno (tudi ko ste prijavljeni in imate nastavljen čas na UTC+1) ...
Vsaj pri starem forumu je veljalo, da ni potrebno prestavljati ure uporabnikom, ampak se avtomatično prestavi.
Ko pa niste prijavljeni, je pa očitno res narobe nastavljena ura, ampak je bila verjetno že prej, pred menjavo ure. To sem uredila. Tudi nekatere druge nastavitve sem nastavila in mislim, da bi moralo spet delovati pravilno (tudi ko ste prijavljeni in imate nastavljen čas na UTC+1) ...
Nina, hvala. Pravilen čas, ko sem prijavljena in ko nisem prijavljena, mi kaže samo pri nastavitvi časa UTC.
Res je, tudi prej je "kazala ura", ko nisem bila prijavljena +1.
lp
Res je, tudi prej je "kazala ura", ko nisem bila prijavljena +1.
lp
Imate vklopljeno nastavitev "Omogoči poletni čas"? Meni deluje v redu, če to izklopim. Enako tudi na forumu ...
Že preden ste mi odgovorili, sem razmišljala ali naj v nastavitvah pri: letni čas vključen/DST je vključen spremenim iz da na NE.
Sem spremenila in deluje (tudi pri časovnem pasu DT+1).
Hvala!
Slovan
Sem spremenila in deluje (tudi pri časovnem pasu DT+1).
Hvala!
Slovan
Super.
Lep večer, Nina
Lep večer, Nina
Nina jaz pa sem predlagal novo temo pri začetni strani foruma, da bi se tam razpravljalo o novih spremembah zakonov.
LP.
LP.
Ah, vidite, nesporazumi
Vi podforum imenujete tema, pa sem predvidevala, da mislite navadno temo (recimo tale se imenuje "Težave z novim forumom") 
Se bomo posvetovali, rezultat posveta pa sporočim.
Lep dan, Nina
Se bomo posvetovali, rezultat posveta pa sporočim.
Lep dan, Nina
Re: Tiskanje
Kadar želite natisniti kaj s foruma, verjetno ne želite tiskati vseh oglasov in uporabniških podatkov, kar je hkrati tudi veliko bolj ekonomično in nenazadnje ekološko.
V ta namen je pripravljena funkcija "Tiskanje", ki vam odpre samo besedilo posameznih vprašanj in odgovorov. Funkcijo najdete zgoraj desno (pod iskanjem, poleg nastavitve za manjše ali večje črke) - sličica tiskalnika.
Ta funkcija je trenutno na voljo le prijavljenim uporabnikom.
V ta namen je pripravljena funkcija "Tiskanje", ki vam odpre samo besedilo posameznih vprašanj in odgovorov. Funkcijo najdete zgoraj desno (pod iskanjem, poleg nastavitve za manjše ali večje črke) - sličica tiskalnika.
Ta funkcija je trenutno na voljo le prijavljenim uporabnikom.