Imam vprašanje v zvezi s svojim napredovanjem, delam v javnem sektorju, kjer je napredovanje možno, kot vsi veste po treh letih...zdaj pa me zanima naslednje...moje zadnje napredovanje je bilo pred tremi leti 1.10.2006 (zaradi izobrazbe sem napredoval vertikalno v višji naziv) in v naslednjih treh letih sem dobil 3 odlične ocene kar je po zakonu dovolj za napredovanje, sedaj pa sem še izpopolnil izobrazbo in sem doktor znanosti, kjer so mi v službi zato tudi podelili višji naziv...asistent z doktoratom(vertikalno napredovanje)...sedaj pa me zanima naslednje...sem upravičen do napredovanja še za dva plačilna razreda (zaradi treh ocen odlično), kot mi je tudi delodajalec želel dati k moji osnovi ali to ni možno. Zapletlo se je na kadrovski, ker naša 'pametna' kadrovnica trdi, da ne smem dobiti napredovanja še za dva razreda, čeprav je dir. že podpisal za napredovanje za dva razreda in me seznanlil z ocenami.
Hvala za odgovore!
LP
Napredovanje po treh odličnih ocenah
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: Napredovanje po treh odličnih ocenah
Ko si zadnjič napredoval, si napredoval v najnižji naziv (III, II ali I) tistega delovnega mesta. Po ZSPS 19. čl. lahko dobiš do 5 pl. razredov zraven, vendar ne več, kot jih je mogoče doseči z napredovanjem na tem delovnem mestu.
Lp,
Lp,