Reklame

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
anka
Super računovodja
Super računovodja

Reklame

Odgovor Napisal/-a anka »

Dobili smo pošto od xx podjetja, kjer ponujajo čestitke (upam, da o tem smem govoriti). Zraven so poslali čestitke in še to in ono (za praznike v decembru), vendar pa naj bi to mi plačali, čeprav nismo prav nič naročili. Ali ima že kdo izkušnje s tem. Pošiljajo [?]podjetnikom. Sicer roka plačila ni, vendar ali je tu kakšna "zaščita", to naj bi bil prispevek za ...

To pa ni prvič, lansko leto je bilo enako, vendar tega nismo plačali.
Ali ima kdo mnenje o tem. Ali je to dovoljeno, da ne rečem, da ti "vsiljujejo nekaj" za kar ne rabiš...?

UPam,da je to dovoljeno objavljati, če pa ni lahko zbrišem.

Pa lep pozdrav vsem[:0][?]
Marjeta
Administratorka
Administratorka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

vprašanje je čisto korektno.8-)
anka
Super računovodja
Super računovodja

Samo, da sem se prepričala.:D

Upam, da bo kdo odgovoril.

LP
metalica
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a metalica »

Pri predmetu Gospodarsko pravo so nas učili: če je nekaj, kar nisi naročil poslano in naslovljeno na tvoje ime se smatra za njihovo reklamo. Nimajo osnove za zahtevo po plačilu, kakor tudi niste dolžni vrniti prejeto blago. Kvečjemu jih lahko kličete na odgovornost zaradi vsiljevanja.
Bodite brez skrbi, ni vam treba plačati.
lp
anka
Super računovodja
Super računovodja

Thank you.:):D. Klicali ne bomo, uporabili pa tudi ne.
metalica
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Ne boste verjeli. Šla sem pogledati če je še kakšna pošta za mene in kaj sem našla:ČESTITKE, na enak način kot lani.
So že začeli.
lp
anka
Super računovodja
Super računovodja

No smo pa na istem. Kaj "če ni skrivnost" boste s tem naredili, ali s te naredili??:???:
metalica
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Sva s tajnico obujali spomine na lansko leto in se spraševali kaj smo lani naredili? Nič.
Letos? Je še čas, bom videla.
Lp
anka
Super računovodja
Super računovodja

Mi nismo plačali (saj ni bilo potrebe po tem, ker Ti ni potrebno, saj nisi nič naročili). Prav tako tudi letos tega ne nameravamo poravnati, pa naj naredijo kar hočejo. Ničesar ne morejo.:mad::shock::)
mdusan
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a mdusan »

Pridružujem se tej debati, saj smo tudi mi dobili enako pošto, pa če pogledate natančneje in če lahko to omenim je v paketu 6 čestitk, visoka cena tega, se pa zahvaljujejo za nakup. Ne vem kaj bi tudi mi razmišljamo kaj storiti, ker je naslov na firmo, položnica z ID številko za DDV, vendar brez kakega računa ali predračuna, ali kakega dokumenta, se sprašujem kam bi to sploh lahko vtaknili. Veste sem zgrožena. :twisted::shock::mad:
bojana
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a bojana »

Meni se je lani zgodilo enako. Odšla sem na pošto in vprašala kaj naj naredim. Enostavno mi je usluženka rekla naj na kuverto napišem ne sprejmem in bodo uredili oni. Za enkrat je "mir".

lp, Bojana
ansaj
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a ansaj »

Tudi mi smo dobili čestitke. Če preberete kaj vam pišejo, vam v bistvu ničesar ne prodajajo, čeprav so čestitke priložene. Jaz to jemljem kot donacijo, prostovoljni prispevek za slikarje tetraplegike. O tem se je govorilo tudi že na TV, saj marsikdo to jemlje kot *prisilni* nakup. Njihov odgovor je bil takrat, da je to za njih edini možen način prodaje, saj se drugače ne morejo organizirati. Mene osebno ta njihov način niti ne moti, moti me samo to, ker ne vem, če ta denar res pride v *roke* slikarjev, oz. koliko tu zasluži založba, če kaj zasluži.
Odgovori