zanima me, na kateri konto se knjiži prejeti račun za postavitev spletne strani:
na storitve drugih 4190 ali intelektualne storitve 4160
ali moram dati na neopredmetena osnovna sredstva - dobro ime ali premoženjske pravice?
v naprej hvala za pomoč!
Račun za spletno stran
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: Račun za spletno stran
Po moje na 416-vsaj do sedaj sem mislila tako...sedaj pa se je tudi meni porajal dvom, da če gre za večji znesek, bi bilo moirda treba na 003...vendar 10% amortizacija-potem se bo zamortiziralo šele v 10 letih...internetna stran pa bo že po 3,5 letih povsem zastarela,..
Kako delate ostali?
Pa še jaz dodajam eno vpršanje,podobno: kam pa potem stroške za izdelavo mobilne strani?
Kako delate ostali?
Pa še jaz dodajam eno vpršanje,podobno: kam pa potem stroške za izdelavo mobilne strani?
najbolj logično se zdi 416.
internetno stran je potrebno vzdrževati večkrat letno, pa dodajati,... zato mi ni logično kontiranje na 003.
ima kdo drugačno prakso?
internetno stran je potrebno vzdrževati večkrat letno, pa dodajati,... zato mi ni logično kontiranje na 003.
ima kdo drugačno prakso?
tudi jaz dam na 416.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Kaj pa izdelava mobilne strani?
Pa sej to je nekaj podobnega kot internetna a ne? Jaz bi dala prav tako na 416.
Naty