prokura in zavarovanje ter prispevki
Moderator: Mirko Zbačnik
prokura in zavarovanje ter prispevki
Pozdravljeni1
Ali se morajo po pogodbi o prokuri (v d.o.o.) z redno zaposleno fizično osebo v drugem podjetju, odvesti kakšni pavšalni prispevki in pavšalno zavarovanje?
A se lahko zgoraj navedenem prokuristu povrnejo materialni stroški mobilne telefonije?
Hvala.
Lp
Ali se morajo po pogodbi o prokuri (v d.o.o.) z redno zaposleno fizično osebo v drugem podjetju, odvesti kakšni pavšalni prispevki in pavšalno zavarovanje?
A se lahko zgoraj navedenem prokuristu povrnejo materialni stroški mobilne telefonije?
Hvala.
Lp
Re: prokura in zavarovanje ter prispevki
S pogodbo o poslovodenju lahko povrnete stroške.
Prispevkov ni.
Prispevkov ni.
Hvala.
Kaj mislite ostali?
Kaj mislite ostali?
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Enako.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Ima mogoče kdo kakšen primer pogodbe o prokuri ?
Hvala in LP
Hvala in LP
-
Radovednež
- Začetnik

- Kraj: Slovenia
- Kontakt:
Spoštovani!
Na podlagi kakšnih dejstev ste se odločili, da si prokurist s pogodbo o prokuri, ki je v rednem delovnem razmerju pri drugem delodajalcu, lahko povrne stroške mobitela, oz. uporablja mobilni telefon podjetja, katerega prokurist je?
Tudi jaz nisem nikjer zasledila, da bi morali odvajati takšnemu prokuristu kakšne prispevke ali zavarovanje - ampak nikoli se ne kje je kakšen člen, ki to zahteva!
Na podlagi kakšnih dejstev ste se odločili, da si prokurist s pogodbo o prokuri, ki je v rednem delovnem razmerju pri drugem delodajalcu, lahko povrne stroške mobitela, oz. uporablja mobilni telefon podjetja, katerega prokurist je?
Tudi jaz nisem nikjer zasledila, da bi morali odvajati takšnemu prokuristu kakšne prispevke ali zavarovanje - ampak nikoli se ne kje je kakšen člen, ki to zahteva!
Prej sem pozabila dodati, da vsa dela opravljaa brez kakršnegakoli plačila!
-
Radovednež
- Začetnik

- Kraj: Slovenia
- Kontakt:
Prosim, če kdo ve, naj nam pomaga iz te zagate, saj nas je kar nekaj, ki nas mori...... 
Carpe diem!
probaval sem poslati vzorec pogodbe preko privat sporočil pa ni uspelo...
žal
lp
žal
lp
Poskusite si preko zasebnih sporočil izmenjati elektronske naslove (lepo prosim, nikar jih ne pišite javno) in si nato posredujte pogodbe.
LP, Nina
LP, Nina
OK hvala za nasvet : )
lp
lp