Pozdravljeni,
V podjetju sem se zaposlil s 1.5. za 12 mesecev. V letu 2010 sem dobil izplačan celotni regres ter mi je prav tako pripadal celotni dopust. Za leto 2011 pa mi pripada sorazmerni delež dopust. Zanima me ali v primeru, da dopusta ne pokoristim - mi ga mora podjetje izplačati? Se mi prenese v naslednje podjetje? Kako je z neizkoriščenim dopustom, če si v podjetju zaposlen za določen čas - 1 leto. Mi lahko npr. delodajalec zavrne koriščenje dopusta v zadnjih delovnih dneh v službi?
Hvala in Lp,
DOPUST
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: DOPUST
Zdravo,
dopust za leto 2010 morate po Zakonu o delovnih razmerjih izkoristiti najkasneje do 30.6.2011. V kolikor imaste pogodbo za določen čas, bi v vašem primeru to storila v času delovnega razmerja. Sorazmerni del letnega dopusta za 2011 pa vam tudi pripada in sicer ker je izraba letnega dopusta pravica, ki vam po Zakonu o delovnih razmerjih pripada, zato vam koriščenje dopusta mora delodajalec zagotoviti. V kolikor pa proces dela tega ne omogoča ali pa iz kakršnega koli drugega razloga dopusta ne morete izkoristiti, je skrajna možnost tudi izplačilo odškodnine za neizplačan dopust. Vendar izplačilo neizrabljenega dopusta je res zadnja faza.
Upam, da sem kaj pripomogla..
Lep dan,
Lejla
dopust za leto 2010 morate po Zakonu o delovnih razmerjih izkoristiti najkasneje do 30.6.2011. V kolikor imaste pogodbo za določen čas, bi v vašem primeru to storila v času delovnega razmerja. Sorazmerni del letnega dopusta za 2011 pa vam tudi pripada in sicer ker je izraba letnega dopusta pravica, ki vam po Zakonu o delovnih razmerjih pripada, zato vam koriščenje dopusta mora delodajalec zagotoviti. V kolikor pa proces dela tega ne omogoča ali pa iz kakršnega koli drugega razloga dopusta ne morete izkoristiti, je skrajna možnost tudi izplačilo odškodnine za neizplačan dopust. Vendar izplačilo neizrabljenega dopusta je res zadnja faza.
Upam, da sem kaj pripomogla..
Lep dan,
Lejla