Pozdravljeni!
Delodajalci moramo do 31.12. sporočiti vzdrževane družinske člane zaposlenih na DURS. Sem fizična oseba z dejavnostjo (s.p.), vendar na e-davkih nimam na voljo obrazca Doh-vdč, preko katerega bi podatke za zaposlene lahko oddali. Na tehnični pomoči DURS-a so mi povedali, da moram vstopiti kot fizična oseba, vendar tam podatke lahko oddam samo zase, ne pa za zaposlene. S tem se letos srečujem prvič, in mi lepo prosim svetujte.
Hvala, lep dan.
Vzdrževani družinski člani
Moderator: Mirko Zbačnik
-
fagussylvatica
- Začetnik

Re: Vzdrževani družinski člani
Počakajte, da bo na razpolago program za vnos teh podatkov. Po informacijah iz DURS-a naj bi bil na razpolago danes oziroma najkasneje do 20. decembra.
lp
lp
Re: Vzdrževani družinski člani
Pozdravljeni,
Zanima me, katero oznako je potrebno navesti (A5 ali B) pri olajšavi za vzdrževane dr. člane, za otroka (21 let), ki ima odločbo CSD in priznan status invalida po Zakonu o družbenem varstvu doševno in telesno prizadetih oseb.
Hvala.
Zanima me, katero oznako je potrebno navesti (A5 ali B) pri olajšavi za vzdrževane dr. člane, za otroka (21 let), ki ima odločbo CSD in priznan status invalida po Zakonu o družbenem varstvu doševno in telesno prizadetih oseb.
Hvala.