Zdaj gre pa zares, pa me zanima .
Torej prodala sem 50 pic z kupončki preko mojega porala (skupinskih nakupov) . Cena pice je bila 3 eure, Moj zaslužek od pice je provizija 20 % 0,60 Eur. Kako istavim račun ?
1. dobavitelju mi istavi račun za 50 pic torej za 150 euorv. jaz pa njemu račun za provizijo v znesku 60 eurov.
Ali mu lahko nakažem samo razliko , tako, da provizijo obdržem zase ' Kaj v takem primeru napišem na račun dobavitelju ( da je račun že plačan al kako ? )
rčun kako ga izstaviti
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: rčun kako ga izstaviti
da bo že mir 
dobavitelj vam izstavi račun za pizze, vi njemu za provizijo, skleneta pobot-kompenzacijo in zapreta ta znesek provizije. to je ena izmed variant.
LP
dobavitelj vam izstavi račun za pizze, vi njemu za provizijo, skleneta pobot-kompenzacijo in zapreta ta znesek provizije. to je ena izmed variant.
LP
Hvala, kako se pa sklene pobot oz. kompenzacija ?lauren napisal/-a:da bo že mir
LP
lahko s kompenzacijsko pogodbo, kjer navedete kdo je komu kaj dolžan, znesek, številko račun in v kakšnem znesku se pobota....razliko pa nakažete...