Pozdravljeni,
Pri davčnem urdu smo imeli pregled dokumentacije za leto 2013. Ker nam davnčna kontrolorka nekaj stroškov ni priznala, moramo sedaj popraviti davčni obračun za leto 2013, sedaj pa ne vem, kaj moram tam izbrati ko moraš vpisato vrsto dokumenta. Ali je to popravek do 12 mesecev ali je samoprijava,...Prosim da mi vsaj kdo kaj namigne. Ali moram na Ajpes tudi poslati popravljene bilance, saj so podatki že javni ?
Hvala za vsakršno informacijo
Darija
Popravek DDD ZA LETO 2013
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Re: Popravek DDD ZA LETO 2013
Toćno to in pri oddaji kontaktirajte z vašo referentko, če se vam kaj "zatakne".
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Re: Popravek DDD ZA LETO 2013
Pozdravljeni,
se pravi da označim samoprijava pri zvišanju (55 čl.)
V navodilih sem brala da je potrebno zraven oddati prilogo 4 podatki v zvezi s predložitvijo davčnega obračuna na podlagi samoprijave , vendar ga ne najdem, saj imam pod to prilogo Bilanco stanja.Pa še to ne vem kje bi našla kakšen program za izračun obresti.
Prosim za pomoč
Lep večer še naprej
Darija
se pravi da označim samoprijava pri zvišanju (55 čl.)
V navodilih sem brala da je potrebno zraven oddati prilogo 4 podatki v zvezi s predložitvijo davčnega obračuna na podlagi samoprijave , vendar ga ne najdem, saj imam pod to prilogo Bilanco stanja.Pa še to ne vem kje bi našla kakšen program za izračun obresti.
Prosim za pomoč
Lep večer še naprej
Darija