Napaka pri oddaji rek-1

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
silva11
Računovodja
Računovodja

Napaka pri oddaji rek-1

Odgovor Napisal/-a silva11 »

Oddajam REK obrazec za plače in mi javi napako: Pri preverjanju podatkov v davčnem registru je bilo ugotovljeno: Nepredvidena napaka pri prevzemu dokumenta.

Na FURSU me vežejo iz enega telefona na drugega, nihče ne ve zakaj se gre. Ali je imel kdo kdaj takšno napako? In kaj ste rešili? Ker javi samo to, nič drugega.
adut
Super računovodja
Super računovodja

Re: Napaka pri oddaji rek-1

Odgovor Napisal/-a adut »

Nekaj podobnega se mi je že zgodilo, ker je bil sistem verjetno preobremenjen.
Jaz sem dokument začasno shranila in sem ga kasneje oddala in ni bilo problema.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Na FURS-u so sicer zelo prijazni, ažurni, ustrežljivi in želijo pomagat, a problem je v moči pomagat. Referetni so preveč obremenjeni in tudi njihovo delo ne zahteva znanj, ki bi jih mi potrebovali, predvsem, ko gre za tehnične zadeve. Večkrat se zapletem v začaran krog podajanja telefonov.. Pogrešam neko ažurno pomoč, ki bi bila predvsem dobro dosegljiva. A kaj hočemo, tudi oni so podvrženi "šparanju" in so kadrovsko podhranjeni.

Poskusite znova, drugače vam javi napako, ki je nanek način tudi opisana. A včasih je potrebno tudi pri sebi preveriti, če vse "štima"... Meni visi REK 1 obrazec, ker DŠ osebe ni skladnaa s podatki v registru...
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
silva11
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a silva11 »

Je bilo potem tako kot je adut rekla. Naslednji dan je bilo vse oddano bp. Hvala za pomoč.
Odgovori