Spoštovani

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

gradbeništvo
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia
Kontakt:

Spoštovani

Odgovor Napisal/-a gradbeništvo »

Vzela sem si malo več časa in pregledovala kaj smo letos spraševali in odgovarjali na forumu. Tem in debat imamo res neverjetno veliko. Veliko vemo in veliko se bomo morali še naučiti. Veliko je bilo vročih debat kot npr. SFR, zaključni račun, obresti, plače,ali kar tako...., veliko neodgovorjenih vprašanj in veliko pomembnih informacij. Za vse to v podjejih večina nas je zaposlena pri privatnikih skrbimo sami, ena sama oseba, ki naj bi bila v podjetju računovodja. Pa je iz tega našega še kako dobrodošlega in koristnega foruma videti, da smo veliko več kot navadni računovodje.
Na koncu se pa spet sprašujem spet bo konec leta, spet bo kup nejasnosti spet bomo spraševali in odgovarjali kot vsak dan, kot vsak teden spet novi zakoni in nove spremembe in spet bo novo leto.
Pa lep preostanek dneva vam želim sonce sije tudi za nas. [:)]

Lidija
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

:mrgreen:, :D
Anela
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Anela »

Tudi jaz danes veliko brskam po forumu, veliko sem našla in se naučila (prvič se ubadam z boniteto in sl. avti), čeprav včasih kakšnega odgovora tudi po dveh urah ni mogoče razrešiti. Kljub temu sem hvaležna vsem, ki se trudite, iščete in odgovarjate.
Sama razmišljam takole: včasih me kakšno vprašanje (na katerega vem samo približni odgovor) vzpodbudi, da grem preverjat zadeve in če hočem odgovoriti, se bom sigurno še česa naučila oz. utrdila svoje znanje.
Učimo se pa (nam je vsem kristalno jasno) VSE ŽIVLJENJE!

Pa lep sončen popoldan vsem!

P.s. Še vedno upam na kakšno mnenje pri moji temi službeni avtomobil in boniteta.
Anela
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Tudi jaz forum uporabljam vsakodnevno in sem v zadnje pol leta strokovno zelo napredovala in marsikaj poštimala v službi. Tudi sama delam podobno kot Anela, če imam čas, me kakšno vprašanje na forumu vzpodbudi, da pobrskam po zakonih ali drugi literaturi ... še pred kakšnim letom sem bila zadovoljna z odgovorom, da je nakaj tako kot nekdo misli, zdaj pa vse bolj iščem zakonsko podlago za vse, kar počnem.
Hvala vsem sodelujočim in veliko uspehov vsem.:D:):wink:
diana
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a diana »

Tudi jaz se pridružujem predhodnici, veliko veliko se naučiš in dopolnjuješ, če hočeš ali nočeš!8-)

diana
kaltrzic
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a kaltrzic »

Lep pozdrav vsem tudi od Alene in hvala za vaše prispevke. Pri kofetu zmerja skočim še malo na tale forum in mimogrede izvem, kaj še nisem "poštimala" in kaj sploh nisem vedela, da moram! :oops:
ado
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a ado »

Tudi sam ne morem mimo tega, da izrazim zadovoljstvo in zahvalo vsem sodelujočim.

Lepe in uspešne dneve vsem!
Optimistka
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Optimistka »

...ker sem novinka v tej poslu, sem res vesela, da obstaja ta forum, na katerem ste mi razjasnili že marsikatero zagato... vsak dan se naučim kaj novega - pa še več glav več ve :wink:
Hvala vam!

Lep pozdrav s sončne Primorske,

M.
adut
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a adut »

Jaz sem tudi precej "frišna" v tem poslu in sem neskončno hvaležna vsem, ki si vzamejo čas in odgovorijo na moja kakšenkrat tudi bedasta vprašanja.
Hvala!
Mirjana
helena
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Odgovor Napisal/-a helena »

Se strinjam s predhodnimi mnenji. Tudi meni veliko pomeni ta forum:). Vsak zna nekaj, vsi skupaj znamo skoraj vse!:D
tajana
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a tajana »

Z vsemi vami se popolnoma strinjam in vsem tudi zahvaljujem za odgovore, mnenja, komentarje...

Tudi jaz sem novinka. Obiskovala sem različne forume, vendar me je ravno ta najbolj prepričal, zato sem že zasvojena in ga vsakodnevno brez izjeme obiščem in včasih tudi sodelujem.

V želji, da se bomo vsi še veliko naučili po tej poti, vas vse skupaj prav lepo pozdravljam!

S spoštovanjem!
nostra
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a nostra »

Na tem forumu dobesedno visim 24 ur na dan :)
Pridem do problema: ne kličem več na 500 strani, kjer ponavadi dobiš meglen odgovor.

Administratorji: bi bilo možno sklope forumov razdeliti na več glavnih naslovov, ker je forum ze tako obsezen, da isces nekaj v zvezi s prodajo osnovnega sredstva in porabis precej casa, da pregledas v forum, kjub temu, da priblizno vem, kje in kdaj bi naj to bilo napisano.

pa lep dan vsem,

Nostra
Odgovori