Ure in ure begam po kupu Uradnih listov,ki jih imam zadnji mesec kar
stalno na mizi,pa še enega usranega novega REK-1 ne znam izpolnit.
Na davčno sem čakala štiri dni,da smo nekako določili osnovo za obdavčitev -pa še niso zihr.Kako pa to spravit v REK? So rekli,kar nekam napišite,bomo mi takrat,ko nam bo jasno popravljali.Ampak jaz take zadeve nikoli ne pišem kar nekam,ker morem videti neko logiko,pa
še kontrola za pravilen obračun mi je to.Ja,če bi bil to samo papir,ampak jaz bom na podlagi tega denar izplačala.
Za to pa pravim,še dobro,da v Sloveniji ne moremo v vsaki štacuni
kupiti puške! In glede na psiho Slovencev bi bilo v tem času itak največ mrtvih med računovodji.
Ampak naslednjič pa nič jamranja,sam smeh!!
Še dobro,da
Moderator: Mirko Zbačnik
Smeh, smeh, men je orenk na neumen udarl, ura je tolkle, jaz pa še zmeraj plačo friziram, o nobeni stvari več nisem zihr, vsak ma svojo teorijo o vsem.
Sem se odločila pri novoletnih sklepih in zaobljubah, da mi kar dobr gre, da bom samo zakone brala malo bolj smelo in pogumno (tako kot marsikdo na tem forumu, bravo!) in ne več tako, kot da mi dacarji stojijo za hrbtom. Pa.....
Lep nori pozdrav!
Sem se odločila pri novoletnih sklepih in zaobljubah, da mi kar dobr gre, da bom samo zakone brala malo bolj smelo in pogumno (tako kot marsikdo na tem forumu, bravo!) in ne več tako, kot da mi dacarji stojijo za hrbtom. Pa.....
Lep nori pozdrav!