Obrazci za potne naloge

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Optimistka
Računovodja
Računovodja

Obrazci za potne naloge

Odgovor Napisal/-a Optimistka »

Prosim vas, povejte mi, kaj se je na obrazcih za potne naloge tako spremenilo, da me v pošti skoraj vsak dan zasuvajo s ponudbami za NOVE in PRAVILNE obrazce za PN???? Kaj niso dobri tisti, ki jih kupiš v papirnici (kupila sem jih pred nekaj dnevi). Kaj ni najbolj pomembno, da so PRAVILNO IZPOLNJENI? Če ne upoštevaš pravilnih zneskov po uredbi, ti itak ne pomaga, tudi če novi obrazci zlati..((

Hvala za mnenja. LP, M.
mija
Nov član
Nov član
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a mija »

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal Optimistka</i>
<br />Prosim vas, povejte mi, kaj se je na obrazcih za potne naloge tako spremenilo, da me v pošti skoraj vsak dan zasuvajo s ponudbami za NOVE in PRAVILNE obrazce za PN???? Kaj niso dobri tisti, ki jih kupiš v papirnici (kupila sem jih pred nekaj dnevi). Kaj ni najbolj pomembno, da so PRAVILNO IZPOLNJENI? Če ne upoštevaš pravilnih zneskov po uredbi, ti itak ne pomaga, tudi če novi obrazci zlati..((

Hvala za mnenja. LP, M.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Ker sem bila pred nekaj dnevi na seminarju za potne naloge, vam lahko povem, da se v zvezi z obrazci potnih nalogov v bistvu ni nič spremenilo za tiste, ki so imeli to že sedaj "pošlihtano". Je pa precejšnja zmeda pri tistih, ki to niso imeli in bodo morali postati disciplinirani, kar pa jih tudi ni malo. Res je, da morajo biti nalogi pravilno izpolnjeni, kar pa je še bolj pomembno, napisani morajo biti tako, da v primeru inšpekcije ne vzbudi suma, da ni šlo v službene namene oz.da oseba, ki je napisala potni nalog, zna tudi čez 5 let to argumentirat, če inšpektor to zahteva.

Upam, da je odgovor zadovoljiv, še kakšen odgovor pa bo tudi dobrodošel.

mija
Optimistka
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Optimistka »

Hvala za odgovor - tak je, kot sem ga pričakovala. Pomembno je, da jih kot vedno dosedaj izpoljnjujem PRAVILNO in lahko mirno spim... Poznam pa eno ali dve firmi, ki ju bo zbudil šele kakšen inšpektor.

Hvala, LP, M.
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Nekateri res znajo izkoristitti vsako zakonsko spremembo, da nekaj zaslužijo. Mi imamo potne naloge v excelu in jih lahko poljubno spreminjamo. Tudi osnovne podatke npr. ime in priimek zaposlenega, njegovo bivališče ipd. imamo tako stalno vpisano, če se je pa dnevnica spremenila zneskovno s 3.500 sit na 3.600 sit pa ne rabim novega obrazca. Smešno je ko bereš nekaj v tem smislu: kupite nove obrazce, da boste delali prav??!! Kot da je od obrazca odvisno, kako boš delal:D:D:D
LP
doris
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a doris »

Hvala za poslani primer.

Lep pozdrav,

Alma
kaaap
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a kaaap »

TUDI JAZ BI PROSILA OBRAZEC ZA POTNE NALOGE.
HVALA IN LEP POZDRAV.

ANITA
naike
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a naike »

Jaz sem naredila v excelu točno tak obrazec, kot je tisti iz bloka. Na seminar pa se splača iti, ker je dosti fint na katere je potrbno biti pozorni.

LP
mikamaka
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a mikamaka »

Loti.
Hvala za naloge. čao
KAJ
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a KAJ »

Ja,Lotica,zdaj ste jih pa ob posel spravila!
bessybori
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a bessybori »

Loti, najlepša hvala!

Sem vesela, da mi boste olajšala delo!

LP
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Upam, da vam bo potni nalog v excelu močno olajšal delo. Seveda se ga da še dopolniti npr. z višino dnevnice, pa po 1.1. tudi z zneskom kilometrine, ki se ne spreminja ipd oziroma s celotnim obračunom, če vpisujete podatke kar v excelu.
Z medsebojno pomočjo si lahko vsi močno olajšamo delo in morda nam bo tako ostalo več časa za strokovno izobraževanje in napredek.
Lep pozdrav vsem.:):):wink:
akaj
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a akaj »

Prosim, lahko tudi jaz dobim kopijo potnega naloga v excelu, imam enega že vrsto let, a ni v redu.

Hvala in lep pozdrav

jaka pipan
Odgovori