Zamudne obresti - kako je pravilno ???? Pomoč!
Moderator: Mirko Zbačnik
Zamudne obresti - kako je pravilno ???? Pomoč!
Zamudna obrestna mera je po novem 17% (letna). Ali se k temu doda še vedno tudi mesečni TOM???? Nujno moram izračunati, programi preko net-a (na tem portalu, kot tudi KLIK.LJ) pa mi dajo različne vrednosti). Prosim za pomoč. Hvala, pozdravi. G.
<font size="1"></font id="size1"><font size="1"></font id="size1"><font size="1"></font id="size1">
Malce sem poštudirala,( Url.l.56/2003 od 13.6.2003), od takrat ne velja več stari predpis, kakor tudi ne TOM, razen za nastale in neporavnane obveznosti, nastale pred tem zakonom. Ali je izračun na komf.oz linearni način poljuben ali predpisan? Tega nisem našla. Do sedaj z obrestmi nisem imela opravkov. Me prav zanima kje to piše?
O kakšnem programu govorite in kako naj vem, kateri pravilno dela glede na različne rezultate?? LP<font size="1"></font id="size1"><font size="1"></font id="size1"><font size="1"></font id="size1">
Malce sem poštudirala,( Url.l.56/2003 od 13.6.2003), od takrat ne velja več stari predpis, kakor tudi ne TOM, razen za nastale in neporavnane obveznosti, nastale pred tem zakonom. Ali je izračun na komf.oz linearni način poljuben ali predpisan? Tega nisem našla. Do sedaj z obrestmi nisem imela opravkov. Me prav zanima kje to piše?
O kakšnem programu govorite in kako naj vem, kateri pravilno dela glede na različne rezultate?? LP<font size="1"></font id="size1"><font size="1"></font id="size1"><font size="1"></font id="size1">
http://www.ius-software.si/dvsebine/obresti/obresti.asp
jaz tukaj izračunavam zamudne obresti.
jaz tukaj izračunavam zamudne obresti.