kam dati oglas ?

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
birok
Novinec
Novinec

kam dati oglas ?

Odgovor Napisal/-a birok »

Pozdravljeni!

Kam lahko oddam oglas, da kupujem gospodarsko družbo, namreč tuki mi ga vedno zbrišejo :)
Ali morda kdo prodaja kak d.o.o. v mirovanju ali na novo ustanovljen

Lep pozdrav

Andrej
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Tukaj pač ni prostor za oglase ... :shudic:
vita11
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a vita11 »

V oglasnik na primer se da oglas. :D
birok
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a birok »

Ej Nina sam si pa res sitna, to sm zaslednil tud že iz drugih povstov, a ti bo forum propadu če dam tukej sprašujem če kdo prodaja firmo?? Menim da je ravno na tem formu mogoče kupit nekaj realnega, da ne dobim kake nafuk varjante. Pa vi mal razmislte da bi naredl kak tak mini oglasnik kjer bi se tle marskej lohk obrnil. Sej maš brata Spikota (Jureta)ane, njega angažiraj da ti bo naredu da nau sam na pire hodu.

Lep pozdrav

Andrej
B0ris
Začetnik
Začetnik
Kraj: Dolenjska
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a B0ris »

Oglas lahko oddate tudi v Salomonov oglasnik preko interneta. Oddaja je brezplačna. http://www.salomon.si/oglasnik/
vita11
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a vita11 »

Ej, Birok. Si malo ustrelil v prazno :mrgreen: Ta forum pa res ne more propasti. Kolikor jaz spremljam ostale, je ta eden najbolje obiskanih in - najboljših. Ti pa kar v oglasnik po svoj oglas :roll: :roll: :evil:
laral
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a laral »

Samo na tem forumu pa se res da marsikaj zmeniti, pa še s polnoletnimi, kar je marsikje drugje skoraj nemogoče.
lara
sipi
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a sipi »

vita11 napisal/-a:Ej, Birok. Si malo ustrelil v prazno :mrgreen: Ta forum pa res ne more propasti. Kolikor jaz spremljam ostale, je ta eden najbolje obiskanih in - najboljših. Ti pa kar v oglasnik po svoj oglas :roll: :roll: :evil:
:ploska: :palca:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Birok, v nasprotju z Vami admistratorji pa res niso sitni ... :oops:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

birok napisal/-a:Ej Nina sam si pa res sitna, to sm zaslednil tud že iz drugih povstov, a ti bo forum propadu če dam tukej sprašujem če kdo prodaja firmo?? Menim da je ravno na tem formu mogoče kupit nekaj realnega, da ne dobim kake nafuk varjante. Pa vi mal razmislte da bi naredl kak tak mini oglasnik kjer bi se tle marskej lohk obrnil. Sej maš brata Spikota (Jureta)ane, njega angažiraj da ti bo naredu da nau sam na pire hodu.
Ej, Andrej, Jure ni moj brat. Jaz ne brišem tvojih postov, ampak jih nekdo drug, imamo pač tako uredniško politiko, jaz pa včasih povem, zakaj smo nekaj naredili.

Ker ne dovolimo nobenih tem v stilu "iščem računovodja/računovodski servis", ne moremo dovoliti "kupujem ..." (si namreč imel priložnost prebrat naša pravila, preden si kliknil "se strinjam" - tudi tisto, da lahko brišemo karkoli brez pojasnila)

Kar se propada foruma tiče, pa ... Nekaj let imamo enaka pravila, tisti, ki se strinjajo, so ostali in nas svetovali drugim, tisti, ki se ne strinjajo ... Njihov problem.

LP, Nina
magdalena
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a magdalena »

Nina, :8:
lp

Magda
rina
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec