Sicer pa sem tudi jaz med tistimi, ki jim mnogo stvari ne da mirno spati.
Deloholiki
Moderator: Mirko Zbačnik
Deloholiki
Smo pa resnično pravi deloholiki - še v nedeljo brskamo po straneh računovodja.com, ne da bi si vsaj en dan v tednu odpočili in učivali miren dan.

SPRING
Zasvojenost, odvisnost, mogoče je "keč" tudi v organizaciji dela (bom tudi jaz rekla kot predhodnik - velja zame), a tudi jaz po forumu na tej spletni strani, kot tudi po internetu (za službene zadeve - prosim) brskam izključno v prostem času, običajno so to pozne nočne ali pa zgodnje jutranje ure. In ne boste verjeli, kar nekaj takih je še (izpiše se, koliko obiskovalcev trenutno pregleduje forum), ki to tudi počnejo. 
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Jaz pa brskam izključno med delovnim časom. Mogoče mi je ostalo še iz prejšnjih časov, da doma službo enostavno, če se le da, odklopim. Mogoče le včasih prebiram strokovno literaturo. Mislim, da je dobra lastnost ločito privatno življenje od službenega. Saj tudi mnogih stvari ne počenjamo v službi, ki jih doma (ali pač). 
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Se strinjam z Vam Mirko. Tudi jaz, ko prestopim vratarno ob 15., zame firma ne obstaja več. Že tako ali tako preživimo več časa v službi kot z našimi domačimi (brez spanja), da bi pa še potem doma razpravljal ali pa delal na račun podjetja, pa mislim, da nismo dovolj plačani za to.elektrik napisal/-a:Jaz pa brskam izključno med delovnim časom. Mogoče mi je ostalo še iz prejšnjih časov, da doma službo enostavno, če se le da, odklopim. Mogoče le včasih prebiram strokovno literaturo. Mislim, da je dobra lastnost ločito privatno življenje od službenega. Saj tudi mnogih stvari ne počenjamo v službi, ki jih doma (ali pač).
Ker imam to "srečo", da z možem delava v istem podjetju, sva že na začetku postavila "zlato pravilo"- doma nič o podjetju (problemi ali dobre stvari-vseeno).
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Tudi jaz delam doma, kot Urša in jo povsem razumem. Ločiti dela od privatnega življenja se ne da, tudi stranke tega ne dovolijo. Pridejo, ko imajo čas in vsak si misli: "Saj je doma, bo že prišla dol".
Fino je, če imaš koga, ki namesto tebe kuha (pri nas je to dedi), da res ne nastane mineštra z računi.
Ima pa delo na domu tudi svoje prednosti. Delaš lahko kadarkoli (tudi v trenirki ali pižami), dopust imaš lahko kadarkoli (edine omejitve so odojki do petega, plače do petnajstega in ddv-ji do konca meseca), če si deloholik, lahko sprejmeš veliko dela in posledično temu lahko dobro zaslužiš, in še in še.....(se ne spomnim več).
Fino je, če imaš koga, ki namesto tebe kuha (pri nas je to dedi), da res ne nastane mineštra z računi.
Ima pa delo na domu tudi svoje prednosti. Delaš lahko kadarkoli (tudi v trenirki ali pižami), dopust imaš lahko kadarkoli (edine omejitve so odojki do petega, plače do petnajstega in ddv-ji do konca meseca), če si deloholik, lahko sprejmeš veliko dela in posledično temu lahko dobro zaslužiš, in še in še.....(se ne spomnim več).
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt: