Obrazec OBR-PL

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Obrazec OBR-PL

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Prek proklika NLB sem prejel naslednje obvestilo:
Obveščamo vas, da vam zaradi spremembe "Navodila o vsebini in
načinu poročanja o izplačanih plačah pri pravnih osebah za potrebe
statističnega raziskovanja" ( Ul.l. 6/2005) ob izplačilu plač in
etnega regresa v banko ni potrebno pošiljati obrazca OBR-PL.
Podatke o izplačanih plačah pravne osebe javnega in zasebnega sektorja poročajo izključno AJPES-u.

Lepo pozdravljeni!
A ni fajn?
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
klelija
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kraj: severna primorska

Odgovor Napisal/-a klelija »

Enkratno!
Pa naj še kdo reče da se nimamo lepo.
klelija
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a pamps »

Je že en manj......
:spomezik:
magdalena
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a magdalena »

Dajo nam 5 novih in enega manj, pa smo presrečni. Pa naj še kdo reče, da nismo skromni....Slika
lp

Magda
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a pamps »

Sarkazem se ni obnesel, jeza tudi ne, priprave na štrajk (odo-2) še manj, skromnost pa je lepa čednost. Mogoče bodo pa sedaj računalniški programi za plače cenejši, ko je odpadel že drugi obrazec.
:spomezik:
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Mi OBR-PL že kakšno leto ne pošiljamo nikamor. Pa nismo nikoli dobili nobenega opomina.
LP :)
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Nismo za žur, nismo za štrajk, smo le za delo! Delodajalci naj si zamislijo, ker ne vedo kaj imajo.

Sicer pa oprostimo jim, saj ne vedo kaj delajo!
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
sova
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a sova »

Joj Mirko , bravo ,bravo, :ploska: :palca: malo ste spet prilili olja na ogenj , mi računovodji pa smo res ZANIČ :kladivo: :toimonster: mogoče pa smo za šport, kaj če bi ustanovili kakšno moštvo :fball: , bi pisalo v medijih namesto " nezadovoljstvo račubnovodskih delavcev v državi " kaj vem :P recimo " Moštvo računovodskih delavciev državi je bilo praženo od moštva oz. ženstva davčnih uslužbencev v državi z 20: 0... :twisted: :evil: :spomezik:
gradbeništvo
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gradbeništvo »

Ja en je res morda manj samo jaz sem ravnokar iz statistike dobila obrazec za poročanje o investicijah v os v letu 2004. No pa smo spet pri obrazcih.
L.P. Lidija
sova
Računovodja
Računovodja

praženo = poraženo ,ali palhko ostane tud praženo :D
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Poraženi, spraženi, scvrti ... vseeno bi mi bilo v tej večinoma ženski druščini. Mimogrede, ko smo že pri udejstvovanju s športom. A ste že slišali nov predlog o bolniških staležih? Bili bi rizična skupina, če se polomimo. Naša država pa res skrbi za zdravje, če že sami ne moremo. Ker sem voznik in smučar, se bom moral vsaj pri slednjem (ker pri prvem za to poskrbijo neki drugi organčki) malce zamnislit. Slišal sem že za proteste že pred javno razgrnitvijo predloga. Da malce udarijo po norcih bi se že strinjal, a udrihati po športnikih in voznikih kar počez pa ni ravno lepo.
Mirko Slika
sova
Računovodja
Računovodja

Mene bolj skrbi, ker se bom kot računovodja, zaradi smučarjev voznikov , pilotov itd mogla naučiti novega obračunavanja bolniških, kar verjetno ne bo niti tako enostavno, bogve kakšne osnove bodo spet, itd itd , .za ....refundacije, ....tako, da dragi moji, ko se že pravkar med drugim pogovarjamo na foromu o refundacijah bolniških , boljše ,da tisti , ki tega ne poznate , da se niti ne poglabljate kaj dosti , ker bodo spet SPREMEMBE.. KAK FAJN :8: :8: :8: :8:
Odgovori