NAŠ ČLANEK

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
sova
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

NAŠ ČLANEK

Odgovor Napisal/-a sova »

Nina malo me pa le zanima , kako je kaj z našim člankom, , da ne bo spet pri teh ZADNJIH NOVIČKAH kdo drugi nezadovoljen, :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: da vas spomnim, npr. nova davčna zakonodaja je že na papirju, pa so že nezadovoljni manegerji, prej so bili študenti, kaj pa računovodje..................................
še vedno vse OK , :?: :?: :?:
Imam občutek, da nas tako manegeriji, DURS, statistični uradi ,AJPES itd itd ...skratka vsi na nek način ignorirajo, a brez nas pa le ne gre...se vam ne zdi... :sjezik: ..Prav je napisal MIrko nekaj tem nazaj, da nismo za popolnoma nič , niti za žur in niti za štrajk, :ssram: :ssram: :ssram: :ssram: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tinkaa
Začetnik
Začetnik
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tinkaa »

Problem je v tem, ker je računovodstvo predpisano in tistega kar država predpiše nihče ne mara. Večina nas ima za "odvečne stroške"... država pa itak, glavno, da vsak poskrbi zase.

Sicer me pa prav zanima kako bi blo, če bi lahko vsak prsto po prešernu vodu svoje knjige.... Kaj mislite?
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Če je še kakšna dopolnitev, jo hitro pripišite, jaz pa si bom med učenjem vzela čas in ga poskusila povezati (se mi zdi, da ste mi to enkrat dovolili :spomezik: )

http://racunovodja.com/bazaZnanja/index ... r%C5%BEavi
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Seveda, ti dovolimo, upam le, da študij ne bo preveč trpel. :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
sova
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a sova »

Nina se opravičujem, če res imate dosti učenja , še lahko to malo počaka , saj jaz vem kak je to... :lol: , pa dosti sreče 8) :)
Odgovori