OPAŽANJA

Povejte nam, kaj mislite o nas, kako bi nas še izboljšali, predlagajte vsebine ...
Odgovori
EGIPT
Nov član
Nov član

OPAŽANJA

Odgovor Napisal/-a EGIPT »

NA KRATKO SEM PREGLEDALA FORUM IN IMAM OBČUTEK,DA SO TUKAJ RES SAMO MNENJA VSEH KI IMAJO ČAS PISATI .
VERJETNO SEM PRIČAKOVALA PREVEČ.
NO DA NE BO POMOTE,TUDI NEKAJ PAMETNIH VPRAŠANJ IN SEVEDA ODGOVOROV JE TUKAJ.
PA BREZ ZAMERE
VIKA
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

V bistvu je smisel foruma ravno to - da tisti, ki imajo čas, napišejo svoje mnenje ...

Po drugi strani pa predlagam, da si bolj počasi in poglobljeno ogledate forum in boste verjetno videli, da se ravno s takimi izmenjavami mnenj reši marsikateri še tako zapleten problem.

Upam, da boste še naprej uporabnica foruma in da boste tudi vi (kot so že mnogi pred vami) ugotovili, da je tale forum še kako uporaben ...

LP, Nina
KAJ
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a KAJ »

Najprej je treba nekaj vedeti,potem si moraš pa še čas vzeti,da to kar imaš v glavi ali nekje na papirju še drugim posreduješ.Ni tako "ajnfoh"
kot izgleda takrat , :sjezik: ko samo bereš!
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a pamps »

Morda je Vika (Egipt) pričakovala forum, kamor pošlješ vprašanje, potem pa ti priznani strokovnjaki odgovarjajo, svetujejo in napišejo, kako je prav; to potem lahko stiskaš, preluknjaš in shraniš v registratorju za vsak slučaj, če te kdo vpraša, zakaj si tako ukrepal. Tudi jaz sem dolgo le brala vprašanja in odgovore, preden sem se vključila. Namen foruma se mi dopade; vsak napiše svoje znanje, svoje izkušnje, svoje primere. Nihče ni vseveden, zato znanje delimo, se popravljamo, dopolnjujemo in usklajujemo. In tudi to zna biti zabavno. Vesela sem, kadar mi kdo pomaga in mi tako prihrani precej časa. A ni fino, če ti nekdo napiše: tvoj primer je opisan tam in tam…ali pa: tudi jaz sem imal/a podoben primer, ki sem ga rešil/a na podlagi....člena ....zakona..... in ti prihrani čas pri iskanju?
:spomezik:
mincek
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a mincek »

Vika, brez zamere, ampak mislim da ste uzalili tiste, ki zavzeto sodelujejo na forumu in pomagajo pri problemih svojim sotrpinom. Sama nisem racunovodja, pa sem na forumu dobila kar nekaj odgovorov z najrazlicnejsih podrocij. Ce zelite SVETOVANJE davcnih in drugih strokovnjakov, vam lahko posredujem spletne strani, do katerih pa se dostop placa. In verjetno boste spet razocarani, ker ne boste vsega dobili. Lahko najamete svetovalca, ce si ga lahko privoscite. Predvsem pa se nehajte dreti, na forumih velike crke pomenijo kricanje.
Torej se enkrat - brez zamere...
Mincek
sipi
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a sipi »

Tudi jaz se strinjam, da je ta forum 1A za nas ki delamo v računovodstvu. Sama sem že večkrat postavila kakšno vprašanje, pa sem vedno dobila odgovor (ali več). Seveda pa tukaj ni vprašanje, kdo ima več časa ali kdo ne za brskanje po forumu. Menim, da je celo poučno, da nekajkrat v 8 urah "skočiš" na forum, odgovori so res fenomenalni. :palca:
*Sandra*
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Re: OPAŽANJA

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

EGIPT napisal/-a:NA KRATKO SEM PREGLEDALA FORUM IN IMAM OBČUTEK,DA SO TUKAJ RES SAMO MNENJA VSEH KI IMAJO ČAS PISATI .
VERJETNO SEM PRIČAKOVALA PREVEČ.
NO DA NE BO POMOTE,TUDI NEKAJ PAMETNIH VPRAŠANJ IN SEVEDA ODGOVOROV JE TUKAJ.
PA BREZ ZAMERE
Vsakdo ima pravico izraziti svoje mnenje in tako ste tudi vi strnili opažanja. Ne zamerim vam, ker se dejansko z navedbami strinjam. Res, imeti moraš čas, ker za marsikateri odgovor je potrebno pobrskati po literatudi, računalniku, spletu .. in šele na to odgovoriti. Na veliko vprašanj tudi ne znamo dogovorit, povemo le svoje mnenje, ki pa ni mnenje strokovnjaka. Zato je lahko tudi napačno. Če kdo replicira odgovor, toliko bolje. Smo le enaki med enakimi in več glav več ve. Veseli me vaše mnenje, ker je direktno. Ne sme pa biti žaljivo in to noto bi lahko marsikateri razbral iz vašega odgovora. Mogoče niste vedeli, a velike črke na forumih pomenijo, da KRIČITE. Želim vam še veliko uspeha in seveda tudi sodelovanja na forumu in upam, da bo boljši tui zaradi vas!

Lep dan!
Zadnjič spremenil Mirko Zbačnik, dne 08 Avg 2005, 08:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
gbranka
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a gbranka »

Živjo

Včasih pa je res dobro prebrati tudi takšna mnenja. Kajti jaz sem že večkrat pisala z velikimi črkami pa nisem vedela, da kričim. Hvala za razlago o uporabi velikih črk. V bodoče jih ne bo, saj mislim, da ni potrebe po kričanju. Vsaj z moje strani ne. Sicer pa se pridružujem mnenju večine. Torej ta forum je namenjen izmenjavanju mnenj, medsebojnem pomaganju pri reševanju problemov. Reši marsikatero težavo. Več glav več ve. Ni pa nujno, da vedno dobiš pravi odgovor. Vendar pa imaš vedno možnost, da potem odgovor, ki ga dobiš na forumu preveriš še pri kakšnem strokovnjaku. Verjetno je lažje prositi za potrditev vašega mnenja, ki je sicer mnenje nekoga s foruma, kot pa spraševati strokovnjaka za mnenje. Kajti to lahko traja malo dlje. Če pa je odgovor samo da, pa je bolj enostavno.

pa lep pozdrav

Branka

p.s. mani je ta forum zelo všeč, čeprav jih včasih malo slišim, ker postavljam vprašanja na katera je bilo že večkrat odgovorjeno. Se pač še učim uporabljati forum.
Odgovori