razpis za sofinanciranje izobraževanja

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
stina
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

razpis za sofinanciranje izobraževanja

Odgovor Napisal/-a stina »

Ali se je kdo od vas, ki ste se vpisali na šolo - računovodja - prijavil na razpis za sofinanciranje izobraževanja?
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Ne, kje se pa kaj najde?

Nekaj sem gledal, a jaz se izobražujam v lastni režiji, pa tudi sicer podjetje ni izpolnjevalo pogojev (razpsi iz EU, če se prav spomnim).
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

ja, jaz sem v evidenci! Vendar še vedno čakajo od Ministrstva kolko denarja jim bodo namenili. Me pa bodo obvestili. Vsekakor je glavni pogoj, biti zaposlen, nikakor ne na zavodu. Jaz sem kontaktirala v MS. Če je morda kdo iz tega konca lahko posredujem tel. št. oz. mail. Nevem ali lahko tale naslov tule napišem ali se to smatra kot reklama, zato raje počakam ali vam pošljem preko ZS.
Vsekakor pa se morate vpisat na čakalno listo...
stina
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a stina »

Ja gre za razpis iz sklada EU. (UL 62/05) Sama sem imela namen v šolo v lastni režiji, razpis je pa samo za delodajalce. Mogoče se bom zmenila v službi, da gre vseeno preko podjetja - na prvi pogled bi morali priti skozi - je pa rok 11.8. ob 12.00. Sem malo pozna.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Stina, tudi jaz sem zasledil ravno ta razpis, na katerega se zaradi neizpolnjevanja pogojev ne morem prijavit. Prvič, ker se izobražujem v lastni režiji, sicer pa tudi podjetje ne bi izpolnjevalo kar strogim merilom.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori