šola za računovodje
Moderator: Mirko Zbačnik
šola za računovodje
Sem v dilemi, kam se naj vpišem za računovodja.
Izbira je kar prevelika.
Prosim, za vaše mnenje, se je kdo morda vpisal na B2-program računovodja, sem iz Maribora.
Lep pozdrav !
Izbira je kar prevelika.
Prosim, za vaše mnenje, se je kdo morda vpisal na B2-program računovodja, sem iz Maribora.
Lep pozdrav !
Vpisala sem se kar v Piran, ker je najbližje mojemu domu. Po premišljevanju sva z kolegico prišli do tega, da je v Lj. res ceneje, ampak to razliko v ceni prineš notri z tedenskimi potmi na predavanja - izguba denarja za bencin, avtocesto in izguba časa, ko si na poti.
Sami programi pa se ne razlikujejo od zavoda do zavoda, ki to izvaja.
Lp
Sami programi pa se ne razlikujejo od zavoda do zavoda, ki to izvaja.
Lp
Tina
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Ne vem, a govorite o višjeešolskem študiju (če, se prijavite v "klub" študentov našega foruma z zasebnim spročilom na uporabnike Marjeta. "Nina" ali "Uršamodic", ali govorite o enoletnem tečajo za računovodjo?
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
A ste že med "nami" (študenstki kotiček na forumu)? http://www.racunovodja.com/forum/viewforum.php?f=14
Če niste (sem preveril - ste), zato bi na temo šolanja raje debatirali na tistem forumu. Saj ne zamerite, Sch. Tako je bilo sklenjeno, da ne bo preveč oglaševanja.
Če niste (sem preveril - ste), zato bi na temo šolanja raje debatirali na tistem forumu. Saj ne zamerite, Sch. Tako je bilo sklenjeno, da ne bo preveč oglaševanja.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko