:)
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Pa poglejmo dobro stran tega - kot sem že rekel, da je lenoba gonilo napredka, tako je tudi fovšija.
Če ne bi bilo lenobe, bi še vedno hodili peš, če ne bi bilo fovšije, bi bil fičo še vedno pravi avto za nas.
Ni vse zlato kar se sveti in ni vse tako slabo kot je videeti (po navadi še slabše).
Če ne bi bilo lenobe, bi še vedno hodili peš, če ne bi bilo fovšije, bi bil fičo še vedno pravi avto za nas.
Ni vse zlato kar se sveti in ni vse tako slabo kot je videeti (po navadi še slabše).
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Pripeljete se do Slovenske Bistrice, se usmerite proti tovarni Impol. V krožišču peljete čez potok in se držite levo do konca (mimo gostilne Potočnica). Pridete do parkirnega prostora, kjer so že table ki vas usmerjajo po tej sprehajalni poti. Pot ni zahtevna, kljub temu priporočam udobno obutev. Več informacij dobite na spletni strani občine Slovenska Bistrica. Pa lepo se imejte. 
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Nihče ne reče bobu bob, mislim pa, da nisem dosti falila, ko sem temo razumela kot nevoščljivost za znanje, ki ga ima MG kar precej in "talanje" minusov.
MG, vaši odgovori, oz.prispevki povedo več kot minusi; in tako kot so jih vpeljali, tako jih bodo tudi ukinili, vaši prispevki pa bodo ostali. Tisti, ki beremo večino prispevkov na forumu, se že kar malo poznamo; v primeru, ko se ne strinjamo, to zapišemo in razvozlamo skrivnost. Nekateri očitno tega poguma nimajo in talajo minuse.
Ne sekirajte se; nekdo se očitno se malo heca s podeljevanjem plusov in minusov (kako ima lahko oseba, ki ima vsega skupaj 4 prispevke, pa še to samo vprašanja, plus za znanje?).
Ali sem zgrešila temo?
MG, vaši odgovori, oz.prispevki povedo več kot minusi; in tako kot so jih vpeljali, tako jih bodo tudi ukinili, vaši prispevki pa bodo ostali. Tisti, ki beremo večino prispevkov na forumu, se že kar malo poznamo; v primeru, ko se ne strinjamo, to zapišemo in razvozlamo skrivnost. Nekateri očitno tega poguma nimajo in talajo minuse.
Ne sekirajte se; nekdo se očitno se malo heca s podeljevanjem plusov in minusov (kako ima lahko oseba, ki ima vsega skupaj 4 prispevke, pa še to samo vprašanja, plus za znanje?).
Ali sem zgrešila temo?
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Kajti ocena ni realna. Pridružujem se pamps. Nevoščljivost za znanje je le priznanje lastnih napak. Vsak lahko ve, da pot do znanja ni ravno lahka in začetniki smo lahko zelo veseli, da imamo to znanje dobiti položeno na roko. Tudi ob prebiranju odgovorov se zaveda mojeg neznanja.
P.s.: Priznam, tudi jaz sem malce fovš vašega znanja
, saj sem Slovenec!
Helena, tale moj medvedek je pa iz našega vrta.
P.s.: Priznam, tudi jaz sem malce fovš vašega znanja
Helena, tale moj medvedek je pa iz našega vrta.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko