Prosim vas, da vsi, ki menjate svoje e-naslove, sami popravite nastavitve v svojem profilu. V nasprotnem primeru vas ne moremo obveščati o morebitnih spremembah na forumu (do težav je prišlo recimo, ko smo zamenjali forum, tisti s spremenjenimi e-naslovi pa niste prejeli obvestila o novem geslu), poleg tega pa pogosto dobivam vrnjena e-sporočila.
Kljub raznim obvestilom o spremenjenih e-naslovih jih jaz ne morem spreminjati, zato za vse to poskrbite sami (v meniju levo zgoraj je povezava Tvoj profil, kjer lahko spremenite vse, razen uporabniškega imena).
LP, Nina
Spremenjeni e-naslovi
Moderator: Mirko Zbačnik
Spremenjeni e-naslovi
Nazadnje spremenil Nina, dne 06 Okt 2006, 11:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Moderator
- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Nina, kaj praviš, a so ta obestila zelo brana? Predvidevam da ne .
A bi se mogoče dalo obvestita objaviti bolj na vrhu, da bodo videna tudi nezainteresiranim?
Po mojem bi bilo najbolje, da se ti kar odpre novo okno .
Lepe mini "počitnice".
A bi se mogoče dalo obvestita objaviti bolj na vrhu, da bodo videna tudi nezainteresiranim?
Po mojem bi bilo najbolje, da se ti kar odpre novo okno .
Lepe mini "počitnice".
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko
-
- Moderator
- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Spremenjeni e-naslovi
Še enkrat apeliram na vse, ki ste v zadnjem času zamenjali elektronski naslov, da ga popravite tudi na forumu. Če imate pri tem težave, mi sporočite, pa bomo že uredili.
Vsi, ki imate nastavljeno možnost, da se vam pošiljajo obvestila o odgovorih na določene teme, pa jih ne dobite, mi prav tako sporočite - najbolje kar na moj elektronski naslov ( webmistress@racunovodja.com ), da bomo (upam) končno rešili te težave ...
LP, Nina
Vsi, ki imate nastavljeno možnost, da se vam pošiljajo obvestila o odgovorih na določene teme, pa jih ne dobite, mi prav tako sporočite - najbolje kar na moj elektronski naslov ( webmistress@racunovodja.com ), da bomo (upam) končno rešili te težave ...
LP, Nina
Elektronski naslovi
Pogosto dobivamo zavrnjeno pošto z vaših poštnih strežnikov.
Če znate, prosim, sami popravite nedelujoče elektronske naslove, sicer pa meni sporočite stari in novi elektronski naslov ter uporabniško ime, da vam jih popravim.
Če imate namreč v profilu neobstoječ elektronski naslov, ne morete prejemati nobenih obvestil s foruma - če boste zahtevali novo geslo, ga ne boste mogli aktivirati.
Hvala za razumevanje, Nina
PS: Moj elektronski naslov: webmistress@racunovodja.com
Če znate, prosim, sami popravite nedelujoče elektronske naslove, sicer pa meni sporočite stari in novi elektronski naslov ter uporabniško ime, da vam jih popravim.
Če imate namreč v profilu neobstoječ elektronski naslov, ne morete prejemati nobenih obvestil s foruma - če boste zahtevali novo geslo, ga ne boste mogli aktivirati.
Hvala za razumevanje, Nina
PS: Moj elektronski naslov: webmistress@racunovodja.com