Kaj če zamudim z elektronsko oddajo DDV-O obrazca?
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Dirty_Harry
- Začetnik

Kaj če zamudim z elektronsko oddajo DDV-O obrazca?
Spoštovani,
Pravkar sem (z veliko zamudo) ugotovil, da je DDV-O obrazec po novem potrebno oddati elektronsko za kar je potrebno elektronsko potrdilo.
Ker dobava elektronskega potrdila traja 10 dni mi ne bo uspelo pravočasno oddati DDV-O obrazca.
Kaj naj storim?
Hvala za odgovore.
Pravkar sem (z veliko zamudo) ugotovil, da je DDV-O obrazec po novem potrebno oddati elektronsko za kar je potrebno elektronsko potrdilo.
Ker dobava elektronskega potrdila traja 10 dni mi ne bo uspelo pravočasno oddati DDV-O obrazca.
Kaj naj storim?
Hvala za odgovore.
ni opravičila.... danes sem klicala referentko in ji povedala, da smo šele včeraj poslali vlogo za zunanja pooblastila za neko stranko, ki tega prej (kao) ni vedela, ker ni imela rač. servisa, pa je rekla, da če je zamuda, bo pač kazen, da so dovolj hitro obveščali.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
-
Dirty_Harry
- Začetnik

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Jaz osebno imam tudi drugačne izkušnje, boljše. Z lepo besedo in strpnim dialogom se da včasih marsikaj doseči, tuni na stranj davčne se najde kakšna takšna duša, Če so razlogi upravičeni, kar okvara računalnika po mojem je, bi se dalo marsikaj doseč.
Mogoče je to le moje mnenje.
Mogoče je to le moje mnenje.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko