Nepovratna sredstva

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
JENA
Nov član
Nov član

Nepovratna sredstva

Odgovor Napisal/-a JENA »

Dobili smo dopis od Ps mobil Ljubljana, nepovratna sredstva,... da bomo, v kolikor bomo plačali 684,64 eur dobili v roku enega do dveh mesecev
iz eu nepovratna sredstva v višini od 3800- 29.000,00 eur, zdaj pa ne vem kaj to pomeni, saj se nismo prijavili na noben razpis....Zanima me, če je še kdo to dobil. Dobili smo tudi kodo certifikata in geslo na podlagi katerega se lahko na njihovi spletni strani prijavimo na podlagi obrazca... sem slišala, da je več podjetij to dobili, in tudi jim ni jasno pri čem so.

lp
Slo5
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Slo5 »

To je nateg.

Obrtno-podjetniška zbornica je že opozorila, da gre za goljufijo.

Pa lep pozdrav
anka
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a anka »

JENA
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a JENA »

o hvala lepa , mogoče veste ,kje je to opozorilo objavljeno, samo izgleda, da so to samo zbrana podjetja, jaz vem za tri podjetja in vsa tri podjetja so zelo likvidna in imata denar na računu, transakcijski račun pa je od volksbanke,... podjetje ps mobil,... telefonska številka pa je hrvaška

upam, da ne bodo ljudje nasedali..
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Spletna stran obstaja, vendar v kolikor jo lahko glede na vaše varnosne certifikate sploh lahko nemoteno odprete kaj več od vtipkanja kod ni bilo možno. :spomezik: . Javljena je bila kot "goljufiva". Po prijavi s pomočo kode in gesla naj bi bili razvidni pogoji "razpisa".
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori