Dobili smo dopis od Ps mobil Ljubljana, nepovratna sredstva,... da bomo, v kolikor bomo plačali 684,64 eur dobili v roku enega do dveh mesecev
iz eu nepovratna sredstva v višini od 3800- 29.000,00 eur, zdaj pa ne vem kaj to pomeni, saj se nismo prijavili na noben razpis....Zanima me, če je še kdo to dobil. Dobili smo tudi kodo certifikata in geslo na podlagi katerega se lahko na njihovi spletni strani prijavimo na podlagi obrazca... sem slišala, da je več podjetij to dobili, in tudi jim ni jasno pri čem so.
lp
Nepovratna sredstva
Moderator: Mirko Zbačnik
o hvala lepa , mogoče veste ,kje je to opozorilo objavljeno, samo izgleda, da so to samo zbrana podjetja, jaz vem za tri podjetja in vsa tri podjetja so zelo likvidna in imata denar na računu, transakcijski račun pa je od volksbanke,... podjetje ps mobil,... telefonska številka pa je hrvaška
upam, da ne bodo ljudje nasedali..
upam, da ne bodo ljudje nasedali..
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Spletna stran obstaja, vendar v kolikor jo lahko glede na vaše varnosne certifikate sploh lahko nemoteno odprete kaj več od vtipkanja kod ni bilo možno.
. Javljena je bila kot "goljufiva". Po prijavi s pomočo kode in gesla naj bi bili razvidni pogoji "razpisa".
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko