Natančno Dursa

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Vita
Nov član
Nov član

Natančno Dursa

Odgovor Napisal/-a Vita »

Ima kdo težave z Dursom?
Po mojih evidencah so vsi davki in prispevki plačani, res da z delno davčno izvršbo.
Ko sem šla iskat potrdilo o plačanih davkih pa so še kar nekaj našli (kar precej). Kartice njihove evidence ne dajo, znesek mi je referentka napisala samo na listek papirja,
ors
Računovodja
Računovodja

Re: Natančno Dursa

Odgovor Napisal/-a ors »

A jih niste vprašali iz katerega naslova izvira dolg? Najbrž so vam obračunali tudi zamudne obresti. Predlagam, da se z referentko dogovorite za sestanek, vzamete s sabo svoje kartice in z njo uskladite stanje.
LP
jernejko
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a jernejko »

Jaz sem do zdaj še vedno dobil kartice če sem zahteval, šel sem v njihovo računovodstvo in jih dobil. Mogoče niste pooblaščeni.

Ja pa možno, da je razlika nastala zaradi stroškov postopka in zamudnih obresti.
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Vita
Nov član
Nov član

Nič od tega ne drži. Znesek je kar za dva obroka, po en za ZPIZ in Davek iz dejavnosti, brez obresti. Pa tudi pooblaščena sem.
Pojma nimam, kaj se dogaja,
Naty73
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana okolica

Odgovor Napisal/-a Naty73 »

To je zelo čudno, da ne dajo kartic. Zahtevajte jih še enkrat, ker se morajo videt vse obremenitve in vsa vaša plačila z datumi.
Naty

Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
jernejko
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a jernejko »

Jaz tudi mislim, da pojdite še enkrat na Durs v knjigovodstvo in tam rečite za kartice. Po mojem so to dolžni dati. Kvečjemu lahko kaj zaračunajo, morejo pa jih dat.
anka
Super računovodja
Super računovodja

Re: Natančnost Dursa

Odgovor Napisal/-a anka »

Pred nekaj dnevi so pošiljali iz Dursa knjigovodsko stanje na dan 31.8.2009. Se to stanje "ujema" s tistim, ki ste ga prejela na "listku". ?
Vita
Nov član
Nov član

Sem uredila. Zjutraj na Durs ni štimalo, popoldne pa je. popoldne pa: Ja, veste, da je res knjiženo. :)
Odgovori