Nova sprememba

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Optimistka
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Optimistka »

...ma programa in programerja NE BI komentirala..[xx(]

Sem ga danes ponovno vprašala in mi je tako zakompliciral, da moram na kosilo, da tisto prebavim...)))

Pozdravček vsem!

M.
Andre
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kraj: Dolenjska

Odgovor Napisal/-a Andre »

Optimistka,
mi pa takih problemov nimamo. Programerji oz. podjetje, ki je izdelalo ta program, samo spremlja spremembe na področju DDV. Celo mesečna navodila dobimo s podrobno opisanimi spremembami v programu in dodatnih opcijah, ki jih popravek programa omogoča. Včasih posodobijo program tudi 5,6× mesečno. Jih moram zelo pohvalit. Sam program pa tudi ni tako drag.
Lp

Andreja
robi
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a robi »

Iz prve roke programerske hiše vam povem, da tudi mi prilagajamo program zakonskim spremembam in nato tudi navodila napišemo.

lp
mikamaka
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a mikamaka »

Ne vem kaj se tolk prepirate okoli tega l.Ljudje božji prebert zakonodajo in opojasnila. Vaši ddv refernti vam bojo tudi svetovali tukaj pa tak halo okoli tega
robi
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a robi »

Pozdravljeni,

Mislim, da se nihče ne prepira, samo mnenja si izmenjujemo in to je tudi namen foruma.
Če pa mislite,da so tudi na davčni enotni glede ddv-ja, pa se motite, kajti od davčne sem dobila dve različni informaciji in sicer od davčnega kontrolorja ter od davčnega svetovalca.

lep podzrav
pikaa
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a pikaa »

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal Andre</i>
<br />Optimistka,
mi pa takih problemov nimamo. Programerji oz. podjetje, ki je izdelalo ta program, samo spremlja spremembe na področju DDV. Celo mesečna navodila dobimo s podrobno opisanimi spremembami v programu in dodatnih opcijah, ki jih popravek programa omogoča. Včasih posodobijo program tudi 5,6× mesečno. Jih moram zelo pohvalit. Sam program pa tudi ni tako drag.
Lp

Andreja
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Andreja, mi prosim, na mail ty_slo@yahoo.com sporočite firmo iziroma program, ki ga uporabljate?? Se ravno odločamo za nakup, pa slišim več kritik kot pohval za razne programe.
Odgovori