...ma programa in programerja NE BI komentirala..[xx(]
Sem ga danes ponovno vprašala in mi je tako zakompliciral, da moram na kosilo, da tisto prebavim...)))
Pozdravček vsem!
M.
Nova sprememba
Moderator: Mirko Zbačnik
Optimistka,
mi pa takih problemov nimamo. Programerji oz. podjetje, ki je izdelalo ta program, samo spremlja spremembe na področju DDV. Celo mesečna navodila dobimo s podrobno opisanimi spremembami v programu in dodatnih opcijah, ki jih popravek programa omogoča. Včasih posodobijo program tudi 5,6× mesečno. Jih moram zelo pohvalit. Sam program pa tudi ni tako drag.
Lp
Andreja
mi pa takih problemov nimamo. Programerji oz. podjetje, ki je izdelalo ta program, samo spremlja spremembe na področju DDV. Celo mesečna navodila dobimo s podrobno opisanimi spremembami v programu in dodatnih opcijah, ki jih popravek programa omogoča. Včasih posodobijo program tudi 5,6× mesečno. Jih moram zelo pohvalit. Sam program pa tudi ni tako drag.
Lp
Andreja
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal Andre</i>
<br />Optimistka,
Lp
Andreja
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Andreja, mi prosim, na mail ty_slo@yahoo.com sporočite firmo iziroma program, ki ga uporabljate?? Se ravno odločamo za nakup, pa slišim več kritik kot pohval za razne programe.
<br />Optimistka,
Lp
Andreja
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Andreja, mi prosim, na mail ty_slo@yahoo.com sporočite firmo iziroma program, ki ga uporabljate?? Se ravno odločamo za nakup, pa slišim več kritik kot pohval za razne programe.