Refundacija plače??

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
mansu1
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ptuj

Refundacija plače??

Odgovor Napisal/-a mansu1 »

Malo čudno vprašanje.... jaz osebno sem prvič slišala, zato se obračam na vas morda pa ima kdo takšno izkušnjo..
Če je delavka na bolniškem staležu zaradi otroka, vem, da lahko zahtevamo refundacijo prispevkov, in tako smo delali do zdaj. Sem pa dobila informacijo, da baje lahko tudi daš vlogo, za refundacijo plače za delavko, ki je koristila stalež za nego otroka. In sicer.. preko Zavoda Roka ??? Ali kdo pozna to zadevo?? ČE jo, prosim, naj me razsvetli.....

Hvala in lp
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
Naty73
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana okolica

Re: Refundacija plače??

Odgovor Napisal/-a Naty73 »

a da bi isto plačo dobili dvakrat refundirano? :shock:
Naty

Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
skorpjon
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a skorpjon »

Nega družinskega člana je refundirana v bruto zneku plače in refundirani so tudi prispevki firme za tisti tel, ko koristite refundacijo. Vlogo s priloženim bolniškim listom zdravnika pošljete območni ZSSS.

Lep dan!
mansu1
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ptuj

Odgovor Napisal/-a mansu1 »

Ah, ja.. Naty, tak nekak so mislili ja... Ampak, saj to tako ne gre...sem že razložila naprej, kako je na stvari.... So mislili, da bomo dobili celo plačo refundirano..ne samo tisti del... :mrgreen:

lp
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
Naty73
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana okolica

Odgovor Napisal/-a Naty73 »

Refundacije so urejene z zakonom, vse ostalo, če je, je na neki prostovoljni bazi, kot pomoč ali kaj drugega... ali pa zgolj reklama nekomu.....
Naty

Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Odgovori