Malo čudno vprašanje.... jaz osebno sem prvič slišala, zato se obračam na vas morda pa ima kdo takšno izkušnjo..
Če je delavka na bolniškem staležu zaradi otroka, vem, da lahko zahtevamo refundacijo prispevkov, in tako smo delali do zdaj. Sem pa dobila informacijo, da baje lahko tudi daš vlogo, za refundacijo plače za delavko, ki je koristila stalež za nego otroka. In sicer.. preko Zavoda Roka ??? Ali kdo pozna to zadevo?? ČE jo, prosim, naj me razsvetli.....
Hvala in lp
Refundacija plače??
Moderator: Mirko Zbačnik
Refundacija plače??
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
Re: Refundacija plače??
a da bi isto plačo dobili dvakrat refundirano? 
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Nega družinskega člana je refundirana v bruto zneku plače in refundirani so tudi prispevki firme za tisti tel, ko koristite refundacijo. Vlogo s priloženim bolniškim listom zdravnika pošljete območni ZSSS.
Lep dan!
Lep dan!
Ah, ja.. Naty, tak nekak so mislili ja... Ampak, saj to tako ne gre...sem že razložila naprej, kako je na stvari.... So mislili, da bomo dobili celo plačo refundirano..ne samo tisti del...
lp
lp
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
Refundacije so urejene z zakonom, vse ostalo, če je, je na neki prostovoljni bazi, kot pomoč ali kaj drugega... ali pa zgolj reklama nekomu.....
Naty