Prosim, če mi kdo pove, kje se dobi obrazec za samoprijavo, namreč imamo samo popravek obrazca za leto 2009, ne pa ddv-ja, plačati pa moramo zamudne obresti.
lp
samoprijava
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Re: samoprijava
http://www.durs.gov.si/si/fizicne_osebe ... moprijave/ .
Zraven so tudi pojasnila.
PS.: Pokličite na DURS, ali je samorpijava potrebna
, ali lahko zadevo poravnate brez nje.
Zraven so tudi pojasnila.
PS.: Pokličite na DURS, ali je samorpijava potrebna
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Hvala za odgovor. Namreč, z kontrolorko sem bila na vezi in je dejala, naj naredim samoprijavo, ker moramo samo v obrazcu popraviti kolono, davek se ne spremeni, je za leto 2009 in oddamo samo en obrazec. Vem, da samoprijave ni ravno zaželeno delati ampak mi je predlagala sama.
lp
lp
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Samorpijava je ukrep, ki ima svoj namen. Zato si ni potrebno očitati, zakaj ste jo uporabili.
Pred kratkim sem namreč z zamudo za neko stranko poročal in pripravljal plačilo davčnega odtegljaja in referentka mi je svetovala, da jih za tako majhen znesek (cca 35 €) ni potrebno zasipat z dodatnim delom
. Zadeva je legalna in pride kar prav, a ne?
Pred kratkim sem namreč z zamudo za neko stranko poročal in pripravljal plačilo davčnega odtegljaja in referentka mi je svetovala, da jih za tako majhen znesek (cca 35 €) ni potrebno zasipat z dodatnim delom
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko