- Podpisala <font color="green">odločbo o prerazporeditvi za obdobje 3 mesecev </font id="green">na drugo delovno mesto za 4.tarifni razred, julij 2002
- <font color="brown">Za nadalnje 3 mesece nisem dobila v podpis odločbe, kakor tudi ne
- nove pogodbe za nedoločen čas za 4.tarifni razred, za oboje pa sem bila od vodje obveščena, da obstaja.</font id="brown">Na tem delovnem mestu sem zaposlena ves čas od junija 2002.
- zaradi sistematizacije in organizacije delovnih mest smo vsi zaposleni dobili <font color="brown">odpoved stare </font id="brown">in <font color="green">ponudbo nove pogodbe</font id="green">.
- v obrazložitvi piše, da sem bila v delovnem razmerju za nedoločen čas, za delovno mesto 4.tar.r. "Potreba po delu delavke zaradi organizacijskih razlogov s sprejemom akta o sistematizaciji in organizaciji delovnih mest, ki je 4.9.2003 stopil v veljavo, ni prenehala."
- Zanima me ali velja prejšnja pogodba za nedoločen čas, čeprav je nisem podpisala?
- Rada bi dala predlog spremembe nove pogodbe, vendar se bojim, da mi še to izničijo.
- Je to res, da,v kolikor ti pred potekom stare pogodbe ali <font color="green">odločbe</font id="green"> ne ponudijo nove, lahko zahtevaš, da te sprejmejo za nedoločen čas?
- Kaj mislite, bi bilo v mojem primeru najbolje storiti
Qualy