OCENA TVEGANJA

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Ta mesec sem odprl s.p., o oceni še nisem nič razmišljal. Z nekega centra so me poklicali, vprašali če jo imam in dogovoril sem se, da mi jo izdelajo. Potrebujete največ 10 minut časa in jo imate. V kolikor nimate zaposlenih in da stranke ne hodijo k vam, imate le oceno, požarnega reda in načrta evakuacije pa vam ni potrebno izdelat.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
debi
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a debi »

elektrik napisal/-a:V kolikor nimate zaposlenih in da stranke ne hodijo k vam, imate le oceno, požarnega reda in načrta evakuacije pa vam ni potrebno izdelat.
Hojla!

Kaj pa, če zaposluješ ljudi in je delo izključno terenske narave, sedež podjetja služi samo za administrativno dejavnost, stranke ne sprejemaš na sedežu podjetja.
Kaj vse potrebuješ zraven ocene tveganja?

Lep pozdrav!
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Potem ni potreben požarni red, načrt reševanja, le zgolj ocena tveganja in izpit varstva pri delu. Na načrtu piše, da se ta obnavlja na dve leti.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
brezlj
Novinec
Novinec

Re:

Odgovor Napisal/-a brezlj »

bing napisal/-a:Ocena tveganja - *** si lahko v tem primeru izdelaš sam...

na portalu GZS imaš obrazce v katere vpišeš podatke in si sprintaš...
...obstajajo podjetja ki ponujajo izdelavo ocene tveganja zelo drago, vprašanje pa je če sploh imajo licenco za to dejavnost. S ponujanjem teh storitev pa izkoriščajo predvsem neznanje manjših podjetnikov
Ali lahko oceno tveganja izdelam sam, če imam d.o.o. pa ni noben tam zaposlen oz. ali moram v tem primeru sploh izdelati oceno tveganja.
Hvala za odgovor
Odgovori