podaljšanje pogodbe za določen čas
Moderator: Mirko Zbačnik
podaljšanje pogodbe za določen čas
Pozdravljeni!
Sem čisto nova na forumu in me zanima naslednje:
Smo malo podjetje d.o.o. in smo septembra zaposlili delavca za določen čas, 4 mesece zaradi povečanega obsega dela. 31.12. delavcu poteče ta pogodba, ker pa je povečan obseg dela še ostal, bi mu radi pogodbo podaljšali, tudi za določen čas. Zanima me, če moram ponovno skuzi vso proceduro: zavod za zaposlovanje (potreba po delavcu), prijava na zzzs (m1-m4)z novo pogodbo.
že v naprej hvala za vaše odgovore.
novinka
Sem čisto nova na forumu in me zanima naslednje:
Smo malo podjetje d.o.o. in smo septembra zaposlili delavca za določen čas, 4 mesece zaradi povečanega obsega dela. 31.12. delavcu poteče ta pogodba, ker pa je povečan obseg dela še ostal, bi mu radi pogodbo podaljšali, tudi za določen čas. Zanima me, če moram ponovno skuzi vso proceduro: zavod za zaposlovanje (potreba po delavcu), prijava na zzzs (m1-m4)z novo pogodbo.
že v naprej hvala za vaše odgovore.
novinka
-
Optimistka
- Računovodja

-
Optimistka
- Računovodja

..moram povedati, da se nam v podjetju ta podaljševanja redno ponavljajo, vsakič vprašam tudi na ZZZS, zagotovili so mi, da je tako v redu.
Obrazec M-1 se spremeni, če delavca iz določenega zaposliš za nedoločen čas, še vedno pa ni treba pisati potrebe po delavcu ( mi je bilo pojasnjeno na zavodu za zaposlovanje).
Upam,da vedo, kaj delajo..
LP, M.
Obrazec M-1 se spremeni, če delavca iz določenega zaposliš za nedoločen čas, še vedno pa ni treba pisati potrebe po delavcu ( mi je bilo pojasnjeno na zavodu za zaposlovanje).
Upam,da vedo, kaj delajo..
LP, M.