neobdavčen del plače

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
soro
Začetnik
Začetnik
Kraj: Slovenia

neobdavčen del plače

Odgovor Napisal/-a soro »

Pozdravljeni,

pravkar mi je nekdo rekel, da on uporablja "x" program za računovodstvo in da ima v plačilni listi postavek "draginja".
Ta postavek naj bi bil neobdavčen! Prejšnji mesec je prvič vnesel to postavko in še ni prejel nobene informacije s strani Dursa, da je kaj narobe[}:)]

Meni se to ne zdi prav, saj so vsi prejemki obdavčeni razen prehrana, prevozni stroški ... Razmišljala sem, da bi to lahko bilo kakšno solidarnostno pomoč ...

Kaj pa vi mislite?
Lep pozdrav,
sonja
ditka
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a ditka »

Ha ha :)
Pred leti smo izplačevali nek draginjski dodatek .. kaj je že bilo ... 500,00 SIT?
Malo je brskal po programu pa je to našel. Na Dursu ne morejo kontrolirati izplačila materialnih (neobdavčenih) stroškov na podlagi oddanih obrazcev pri plači, jih bodo pa takrat, ko se bodo osebno oglasili .... Ne vem če bodo zadovoljni z odgovorom, da je to računalnik tako izračunal :)

Ditka
sova
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a sova »

Mislim, da je to že preteklost, vsi smo imeli v programu ta draginjski dodatek ,ki je bil neobdavčnen, mislim, da samo tri mesece,2002 ali 2001, se več ne spomnim, to je bil takratni predlog sindikata. Priporočam vam, da se ne poslužujete tega.
sova
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a sova »

Mislim, da je to že preteklost, vsi smo imeli v programu ta draginjski dodatek ,ki je bil neobdavčnen, mislim, da samo tri mesece,2002 ali 2001, se več ne spomnim, to je bil takratni predlog sindikata. Priporočam vam, da se ne poslužujete tega.
Odgovori