Pozdravljeni,
pravkar mi je nekdo rekel, da on uporablja "x" program za računovodstvo in da ima v plačilni listi postavek "draginja".
Ta postavek naj bi bil neobdavčen! Prejšnji mesec je prvič vnesel to postavko in še ni prejel nobene informacije s strani Dursa, da je kaj narobe[}:)]
Meni se to ne zdi prav, saj so vsi prejemki obdavčeni razen prehrana, prevozni stroški ... Razmišljala sem, da bi to lahko bilo kakšno solidarnostno pomoč ...
Kaj pa vi mislite?
Lep pozdrav,
sonja
neobdavčen del plače
Moderator: Mirko Zbačnik
Ha ha 
Pred leti smo izplačevali nek draginjski dodatek .. kaj je že bilo ... 500,00 SIT?
Malo je brskal po programu pa je to našel. Na Dursu ne morejo kontrolirati izplačila materialnih (neobdavčenih) stroškov na podlagi oddanih obrazcev pri plači, jih bodo pa takrat, ko se bodo osebno oglasili .... Ne vem če bodo zadovoljni z odgovorom, da je to računalnik tako izračunal
Ditka
Pred leti smo izplačevali nek draginjski dodatek .. kaj je že bilo ... 500,00 SIT?
Malo je brskal po programu pa je to našel. Na Dursu ne morejo kontrolirati izplačila materialnih (neobdavčenih) stroškov na podlagi oddanih obrazcev pri plači, jih bodo pa takrat, ko se bodo osebno oglasili .... Ne vem če bodo zadovoljni z odgovorom, da je to računalnik tako izračunal
Ditka