AJPES POROČILO IZPIS V EXCEL

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

AJPES POROČILO IZPIS V EXCEL

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Živio.
Do sedaj sem si vsako leto izpisala Ajpes poročila v excel, predvsem bilanco stanja in izkaz poslovnega izida, da mi ni potrebno vnašati ročno. Poročila sem danes oddala, vendar ko izpišem v excel, je vse brez zneskov. A je to morda zato, ker še nismo plačali in poslali potrdila?
LP in lep vikend vsem.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Re: AJPES POROČILO IZPIS V EXCEL

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

V zavihku "Status vnosa" imate levo nad tabelo pod gumbom "izpis v XML datoteeko" tudi gumb "izpis vseh obrazcev", poslužujte sega.

Klasično tidskanje včasih ne deluje, a kosem ga poiskusil, celo v "PDF" mi tudi ni delalo težav.

Skušajte izpisati iz excelove tabele. Zagotovo pa to ni zaradi neplačila, kajti jaz šele z izpisom potrdila dobim podatke, ki jih posredujem stranki. Če pa katera tega ne stori, dobi pač tam nekje v maju račun po pošti.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Re: AJPES POROČILO IZPIS V EXCEL

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Pravzaprav je bil problem v tem, ker imamo Windowse 2010 in je neka zaščita, tako da ko odpreš datoteko je potrebno klikniti omogoči urejanje in nato se pokažejo tudi podatki :-)
Upam, da bo pomagalo še komu, ki rabi podatke v excelu, pa ima novejše Windowse.
Lp
Odgovori