hvala
nujno m4
Moderator: Mirko Zbačnik
-
mala novinka
- Računovodski vajenec

- Kraj: ljubljana
nujno m4
zdravo.... iz zpiz-a so nam sporočili, da je vloga za eno osevo zavrnjena saj se vse ne ujema.... naneslo je tako, da je bila zaposlena dejansko celo leto na porodniškem dopustu in bolniškem - to pomeni, da ni bilo nič rednega dela in nič plačanih prispevkov.... v rubriko c - podatki o nadomestilu za obdobje, za katero so prispevki za PIZ plačani, sem vnesla ure in leto osnove, sedaj mi pa javi napako, da morata biti izpolnjeni rubrika b - odatki o plači oziroma osnovi za obdobje, za katero so prispevki za PIZ plačani oziroma rubrika e - podatki o obdobju, za katero prispevki za PIZ niso plačani.... kar ne vem kako naj izpolnim, da bo ok.... kakšna pomoč prosim 
hvala
hvala
nevednost ni lepa čednost
Re: nujno m4
Najbolje, da pokličeš referenta, pa ti bo točno povedal kako izpolniti. Sama sem vedno naredila tako.

-
mala novinka
- Računovodski vajenec

- Kraj: ljubljana
saj sem ga poklicala, pa je bil kar neprijazen.... kot a si ne znate prerati pravilnika?? jaz pa res tega nisem nikjer zasledila 
nevednost ni lepa čednost
Poskusi na drugi območni službi/enoti, mogoče je imel slab dan, in si naletela ...
zdravo,
tudi jaz se ravno ukvarjam s podobnim problemom... Imamo zaposleno, ki je bila v letu 2011 na porodniški in se je vrnila iz porodniške konec leta, tako da je prejela skoraj 2 plači. Sedaj pa so mi iz ZPIZ-a poslali, da: sešteta vrednost ur na M4 ne ustreza deležu letnega sklada ur.
Kaj bi lahko to pomenilo?
Hvala za odgovore,
Lejla
tudi jaz se ravno ukvarjam s podobnim problemom... Imamo zaposleno, ki je bila v letu 2011 na porodniški in se je vrnila iz porodniške konec leta, tako da je prejela skoraj 2 plači. Sedaj pa so mi iz ZPIZ-a poslali, da: sešteta vrednost ur na M4 ne ustreza deležu letnega sklada ur.
Kaj bi lahko to pomenilo?
Hvala za odgovore,
Lejla
Pokličite referente, če ste prepričani, da ste pravilno izpolnili M4 obrazec in preverite zadevo, kajti pri nas smo tudi imeli težavo, ker sta bila delavca odjavljena in zopet prijavljena, izpolnili smo vse pravilno, ampak so ravno za te delavce zavrnili obrazce in, ko sem poklicala referenta smo ugotovili, da oni niso imeli obdobja vnešena, zato je obrazec zavrnilo. Zato preverite pri referentih!!!
Lp
Lp
lp Sonja