FINANČNI IZID
Moderator: Mirko Zbačnik
No sedaj pa smo končno dobili obrazce. Da bi človek bruhal. Očitno se AJPES (država) ne more sprijazniti, da so izgubili nadzor nad našim denarjem. Ko smo račune začeli prenašati na banke so izgubili nadzor, zato moramo še za nazaj posredovti vse podatke. Kaj jih klinac birga kam damo svoj denar oz. od koga smo ga dobili. Če mi paše ga bom dala Korenčkovi Jožici ali pa podjetju v tujini, lahko pa ga posodim tudi njim. KAJ JIH BRIGA? Kaj si bodo še izmislili, da bodo opravičili svoj obstoj? Kaj pa vi mislite o tem?
Dušo sem si privezala. Po praznikih pa veselo na delo.
lp
Tanjuša:mad::mad::mad::mad:
Dušo sem si privezala. Po praznikih pa veselo na delo.
lp
Tanjuša:mad::mad::mad::mad:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Mislil sem, da gre le za potrebe statistike. kaj pa zakon o preprečevanju pranja denarja, ima to kakšne zveze s tem? Ali lahko pričakujemo nove obrazce... Vsekakor bi jim svetoval, da navodila pišejo kuharji. Si predstavljate kuho po takih navodilih?
Lepe praznike, čeprav deževne. Obetajo nam vsaoj občutno toplejše kot ta vikend!
LP, Mirko
Lepe praznike, čeprav deževne. Obetajo nam vsaoj občutno toplejše kot ta vikend!
LP, Mirko
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Ja nor ni kaj.
sem hotela sama sebe presenetiti pa nekaj pred roki narediti in danes to čudo inštaliram in začnem z delom - pa - pa jasno ni šlo a ne.
NORO.
Par stvari mi ni jasnih nekaj pa je - je že kdo to obdelal tako dejansko obrazec 1?
Kakorkoli - 1 uro mi je vzelo, da sem navodila BS ki so kar natančna sicer predelala - v navodilih piše v ta in ta okenček vpišete te in te konte AMPAK konti so jasno ta novi na bilanci 2001 pa stari in potem kontni plan iz iksa v roke pa iskati kateri je bil prej kateri in kaj je sedaj. NORO
Imam pa predelano če bo kdo kaj rabil naj samo reče
sem hotela sama sebe presenetiti pa nekaj pred roki narediti in danes to čudo inštaliram in začnem z delom - pa - pa jasno ni šlo a ne.
NORO.
Par stvari mi ni jasnih nekaj pa je - je že kdo to obdelal tako dejansko obrazec 1?
Kakorkoli - 1 uro mi je vzelo, da sem navodila BS ki so kar natančna sicer predelala - v navodilih piše v ta in ta okenček vpišete te in te konte AMPAK konti so jasno ta novi na bilanci 2001 pa stari in potem kontni plan iz iksa v roke pa iskati kateri je bil prej kateri in kaj je sedaj. NORO
Imam pa predelano če bo kdo kaj rabil naj samo reče
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Bina pazi - lani ko smo vnašali bilance 8no letos je bilo to) so se napake popravljale pa to. Tukaj pa ko javi napako in tudi če jo popraviš pravilno on tega ne zazana in moraš vsakič ko karkoli popraviš pritisniti še un gumb preverjanje pol pa bo
O javlja napake javlja - z velikim veseljem mi jih javlja:mad:
O javlja napake javlja - z velikim veseljem mi jih javlja:mad: