Davčna napoved za sp
Moderator: Mirko Zbačnik
Davčna napoved za sp
Ali programi DURSA za davčno napoved vsebujejo tudi priloge!
V reviji obrtnik sem videla ponudbo za program za davčno napoved za s.p. z vsemi prilogami in ne vem kaj se mi bolj izplača, da ne bom več toliko pisala na roke.
V reviji obrtnik sem videla ponudbo za program za davčno napoved za s.p. z vsemi prilogami in ne vem kaj se mi bolj izplača, da ne bom več toliko pisala na roke.
Danes sem dobila po pošti (od enga "studia"), da bo možno letos oddati za zasebnike davčno napoved preko interneta in to istočasno za DURS in za AJPES in z vsemi prilogami (ki se lahko iztiskajo ali elektronsko izvozijo za potrebe DURS-a in AJPES-a). Pa obračam ta letak in iščem ceno, pa je ni. V brezplačno verzijo pa ne verjamem (imajo pa brezplačen preizkus!).
Upam na najboljše (in ugodno ceno), pa bo morda tudi v februarju kakšen dan za smučanje.
LP
Anela
Upam na najboljše (in ugodno ceno), pa bo morda tudi v februarju kakšen dan za smučanje.
LP
Anela
Cenik je naslednji:
Cenik januar 2005 za davnapoved 2004:
za eno napoved cena brez DDV 3.500,00 SIT, za uporabnike DAVNAP2003 pa 2.800,00 SIT brez DDV.LP
Sama lansko leto nisem poiskusila, letos pa še ne vem, ker za prenos na DURS moraš iti preko e.davki, digitalnih potrdil pa nimam, samo toliko pa je res mogoče fino, ker ni potrebno ročno vpisovati, pa še računska kontrola je.
diana
Cenik januar 2005 za davnapoved 2004:
za eno napoved cena brez DDV 3.500,00 SIT, za uporabnike DAVNAP2003 pa 2.800,00 SIT brez DDV.LP
Sama lansko leto nisem poiskusila, letos pa še ne vem, ker za prenos na DURS moraš iti preko e.davki, digitalnih potrdil pa nimam, samo toliko pa je res mogoče fino, ker ni potrebno ročno vpisovati, pa še računska kontrola je.
diana
Ali se da kje dobiti navodila za izpolnjevanje davčne napovedi? Na strani dursa jih ne najdem.
Sem namreč v dilemi - znižanje davčne osnove 10% vlaganj od katere davčne osnove? Št.29 ali 36? Program davčne izračuna od osnove pod št.36, stranka mi trdi, da je brala, da se upošteva osnovo pod št.29.
47.člen ZDOH tudi ne pove od katere osnove 10%.
Mirjana
Sem namreč v dilemi - znižanje davčne osnove 10% vlaganj od katere davčne osnove? Št.29 ali 36? Program davčne izračuna od osnove pod št.36, stranka mi trdi, da je brala, da se upošteva osnovo pod št.29.
47.člen ZDOH tudi ne pove od katere osnove 10%.
Mirjana