Trenutno sem v tečaju za vodenje knjigovodstva nimam pa še programa kateri program priporočate,mogoče kakšen ,ki je cenovno bol ugoden!Sem začetnik!
L.P.
NINA
Kateri program?
Moderator: Mirko Zbačnik
Lani sem za dvostavnega nabavil paket blizu nuklearke in sem precej zadovoljen. Notri je vse živo, marsikaj si sam nastaviš, v času garancije (pol leta) dobiš vse popravke/nadgradnje zastonj preko interneta; potem pa lahko podpišeš vzdrževalno pogodbo za par jurjov namesec in imaš zopet vse nadgradnje. Naprimer: popravek za plače po novem so začeli distribuirati že nekje po 15. decembru. Pa še cenovno se mi zdi ugoden.
Če vas zanima konkretno, sporočite Enaslov!
LP
Peter
-------
Nisem računovodja. Se še učim.
Če vas zanima konkretno, sporočite Enaslov!
LP
Peter
-------
Nisem računovodja. Se še učim.
Programov na trgu kot listja in trave, ampak pravega je pa težko izbrati!
Vsak ima dobre in slabe strani, od uporabnika pa je odvisno kako učinkovito<font color="navy"><b> orodje </b></font id="navy">mu bo programska oprema pri njegovem delu!
Noben program pa ne dela sam od sebe! Žal!:mad:
Urša
p.s. Saj bi napisala, kateri program uporabljam, pa se na tem forumu ne sme reklame delat!8-):D
Vsak ima dobre in slabe strani, od uporabnika pa je odvisno kako učinkovito<font color="navy"><b> orodje </b></font id="navy">mu bo programska oprema pri njegovem delu!
Noben program pa ne dela sam od sebe! Žal!:mad:
Urša
p.s. Saj bi napisala, kateri program uporabljam, pa se na tem forumu ne sme reklame delat!8-):D