Kateri program?

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
nisa
Novinec
Novinec
Kraj: Slovenia

Kateri program?

Odgovor Napisal/-a nisa »

Trenutno sem v tečaju za vodenje knjigovodstva nimam pa še programa kateri program priporočate,mogoče kakšen ,ki je cenovno bol ugoden!Sem začetnik!
L.P.

NINA
rika
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a rika »

samo ne si takega obesit na glavo, kot ga imamo mi, ko ne moreš brez programerja NIČ, ker nimaš nobenih dostopov.
katrijn
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a katrijn »

Če mi posredujete svoj mail vam povem kateri se mi zdi primeren za nekoga ki nima kaj preveč izkušenj. Oglaševanje na forumu namreč ni dovoljeno.

katrijn
Slavko22
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a Slavko22 »

Pri nas imamo računovodski servis (18 firm) in uporabljamo programski paket *****. Zelo priporočam. Velika funkcionalnost z minimalnimi stroški, dobra odzivnost, pa še ogromno (praktično vse) si lahko sam nastaviš. Nove verzije lahko prevzemaš kar sam preko interneta... je vredno testa.

Slavko
Druker
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a Druker »

Lani sem za dvostavnega nabavil paket blizu nuklearke in sem precej zadovoljen. Notri je vse živo, marsikaj si sam nastaviš, v času garancije (pol leta) dobiš vse popravke/nadgradnje zastonj preko interneta; potem pa lahko podpišeš vzdrževalno pogodbo za par jurjov namesec in imaš zopet vse nadgradnje. Naprimer: popravek za plače po novem so začeli distribuirati že nekje po 15. decembru. Pa še cenovno se mi zdi ugoden.
Če vas zanima konkretno, sporočite Enaslov!

LP
Peter
-------
Nisem računovodja. Se še učim.
ursamodic
Moderatorka študentskega kotička

Odgovor Napisal/-a ursamodic »

Programov na trgu kot listja in trave, ampak pravega je pa težko izbrati!
Vsak ima dobre in slabe strani, od uporabnika pa je odvisno kako učinkovito<font color="navy"><b> orodje </b></font id="navy">mu bo programska oprema pri njegovem delu!

Noben program pa ne dela sam od sebe! Žal!:mad:

Urša

p.s. Saj bi napisala, kateri program uporabljam, pa se na tem forumu ne sme reklame delat!8-):D
nisa
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a nisa »

Sporočam vam svoj mail za vaše predloge o programu!

samo.levstek@telemach.net

Hvala!

L.P.:D

NINA
andalo
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a andalo »

Jaz pa vam priporočam da si poiščete programerja, ki bo blizu vašega doma. Najhuje je, ko imaš problem in skušaš telefonsko reševeti, pa se ti nihče ne oglasi, ker imajo preveč dela....
Odgovori