Delavec oz. direktor uporablja službeni avto tudi v privatne namene (boniteta do 500 km mesečno)- jaz to razumem, da če se delavec vozi s službenim avtom tudi domov in v službo in ima tako v pogodbi opredeljeno (pri tem pa nima pri plači obračunanih potnih stroškov za prevoz na delo), da se ti porabljeni kilometri ne vštevajo v teh 500 km privatnih voženj, od katerih se bo obračunavala boniteta.
Če je temu tako, mi prosim potrdite in če kdo ve, kje to piše - zdaj namreč hočejo nadrejeni vse vedet kje to piše !!! Jaz sem si to namreč razlagala po kmečki logiki - ali eno ali drugo, oboje ne moreš imet, saj drugače bi tudi ostalim šel prevoz na delo v boniteto, ali ne?
mija
Službeni avto
Moderator: Mirko Zbačnik
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal LOTICA</i>Meni se zdi nova ureditev boljša.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Škoda samo, ker ne stanujeji vsi enako daleč od svoje službe. Res nevem, na kakšni podlagi so prišli do meje 500km. Verjetno malo po občutku.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Škoda samo, ker ne stanujeji vsi enako daleč od svoje službe. Res nevem, na kakšni podlagi so prišli do meje 500km. Verjetno malo po občutku.