licenca za računovodjo

Pogovor o raznih seminarjih, izobraževanjih, izpopolnjevanjih

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Tifanny, od moje angleščine ne morem reč koliko je minilo, ker je nikoli nisem imel. Na veliko žalost sem gulil nemščino. Vsem pa hvala za spodbudne besede. Vse preveč razmišljam, tuhtam - res je potrebna akcija.

Mirko
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Zdravo možni sošolci, ste že poslali prijavo? Jaz jo nameravam prihodnji teden, moti me le, ker moraš poleg maturitetnegaspričevala poslati še spričevalo 3. in 4. letnika. Ne vem, če jih sploh imam.

Lep vikend, obeta se nam sneg (super) in mogoče mraz (malo manj super)!

Mirko
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Mirko, tak je pač postopek vpisa ... :oops:
hlh
Začetnik
Začetnik
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a hlh »

Zakaj grejo prijave v Celje, mogoče kdo ve?

hlh
hlh
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a hlh »

Še to, prosim za uradno pojasnilo-pomoč.

Kaj moram zbrisat in popravit, že v naprej lepa hvala.

hlh
ajnos
Računovodja
Računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a ajnos »

Bila sem na inf.dnevu na Gei in na CPU-ju. Vsak hvali sebe, to je jasno, vendar sem se glede na to da obuskujem priprave za vodjo rač.servisa na CPU-ju, odločila da se k njim vpišem tudi za računovodjo VI.stopnja.Kar se tiče programa, glede na moje delovne izkušnje me že nevem kaj ne morejo naučit, priznajo mi prakso, pa še kaj iz tega izobraževanja torej bom končno napredovala na V.stopnjo in ne dosti več. Kakorkoli, kot so že moji kolegi napisali izobraževanje je neizbežno in če imate V.stopnjo je najmanj kar se da naredit na kratek rok to šolanje. Je pa res, če to vsoto porabiš za seminarje si zmagal z aktualno strokvnostjo. Stvar odločitve posameznika. Vso srečo.
ajnos
Računovodja
Računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a ajnos »

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal hlh</i>
<br />Zakaj grejo prijave v Celje, mogoče kdo ve?

hlh
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Z letošnjim letom je državna prijavna služba v Celju in ne več v Ljubljani, kot pretekla leta.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Nisem šel na informativni dan:oops:; kako je s prakso? Je dovolj to, kar počnem v službi, a so kakšne posebne zahteve?

Mirko
hlh
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a hlh »

Je, če je ista stroka.

hlh
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Super!

Čao!

Mirko :D
helena
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Odgovor Napisal/-a helena »

Na informatinvem dnevu so rekli, da priznajo prakso(komisija), če traja vsaj dve leti. Treba je opisati, vse kar kot računovodja delaš, res vse, da kaj je pozabiš, podpiše šef, priložiš fotokopijo delovne knjižice, za dokazilo, kako dolgo si že tam in to je to. Če je kdo obiskoval kakšno fakulteto,ki je ni dokončal in od tega ni več kot deset let, lahko vloži prošnjo, da se mu kak predmet prizna - odloča komisija. Na DOBI tudi ni problem glede jezika, imajo ANG in NE. Na internetu imajo poskusne teste, kjer lahko preveriš svoje znanje tujega. Če dosežeš tretjo stopnjo, potem ne bo problema nadgrajevati izrazoslovje, če pa ne, pa je treba malce obnoviti znanje. Kot aberveznik, kar se jezika tiče, sem poizkusila in sem dosegla tretjo stopnjo, tako da upam, da bo šlo.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Toda jaz sem popolen "aberveznik", na informacijah po telefonu mi je bilo pojasnjeno, da to ni problem; vendar dvomim....

Mirko
Odgovori