licenca za računovodjo
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Bila sem na inf.dnevu na Gei in na CPU-ju. Vsak hvali sebe, to je jasno, vendar sem se glede na to da obuskujem priprave za vodjo rač.servisa na CPU-ju, odločila da se k njim vpišem tudi za računovodjo VI.stopnja.Kar se tiče programa, glede na moje delovne izkušnje me že nevem kaj ne morejo naučit, priznajo mi prakso, pa še kaj iz tega izobraževanja torej bom končno napredovala na V.stopnjo in ne dosti več. Kakorkoli, kot so že moji kolegi napisali izobraževanje je neizbežno in če imate V.stopnjo je najmanj kar se da naredit na kratek rok to šolanje. Je pa res, če to vsoto porabiš za seminarje si zmagal z aktualno strokvnostjo. Stvar odločitve posameznika. Vso srečo.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal hlh</i>
<br />Zakaj grejo prijave v Celje, mogoče kdo ve?
hlh
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Z letošnjim letom je državna prijavna služba v Celju in ne več v Ljubljani, kot pretekla leta.
<br />Zakaj grejo prijave v Celje, mogoče kdo ve?
hlh
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Z letošnjim letom je državna prijavna služba v Celju in ne več v Ljubljani, kot pretekla leta.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Na informatinvem dnevu so rekli, da priznajo prakso(komisija), če traja vsaj dve leti. Treba je opisati, vse kar kot računovodja delaš, res vse, da kaj je pozabiš, podpiše šef, priložiš fotokopijo delovne knjižice, za dokazilo, kako dolgo si že tam in to je to. Če je kdo obiskoval kakšno fakulteto,ki je ni dokončal in od tega ni več kot deset let, lahko vloži prošnjo, da se mu kak predmet prizna - odloča komisija. Na DOBI tudi ni problem glede jezika, imajo ANG in NE. Na internetu imajo poskusne teste, kjer lahko preveriš svoje znanje tujega. Če dosežeš tretjo stopnjo, potem ne bo problema nadgrajevati izrazoslovje, če pa ne, pa je treba malce obnoviti znanje. Kot aberveznik, kar se jezika tiče, sem poizkusila in sem dosegla tretjo stopnjo, tako da upam, da bo šlo.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt: