FINANČNI IZID
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Lepo prosim za pojasnilo. V bilanci stanja imam vse domače dobavitelje knji<font size="1"></font id="size1"><font size="1"></font id="size1"><font size="1"></font id="size1">žene na kto 220, skupaj d.o.o. in s.p. V Sektorju 14 pa je navedeno, da je to gospodinjstvo in samostojni podjetniki. Kako naj drugače, razen ročno, zdaj razčlenim kto 220 na S11 in S14? Kako ste to naredili drugi? Ali spoloh pravilno razmišljam? Enaka stvar je s kupci. Pa sem mislila, da sem že vse končala.....LP vsem sotrpinom! G.
VSEM:[xx(][xx(][xx(]
PRISPEVKE NA PLAČE IN IZ PLAČ MORATE LOČITI IN TO JE:
- IZ PLAČ (PRISP.ZA ZPIZ IN ZDRAV.VARST. 21,86%)SKIS 1314
NA PLAČE 15,41%)SKIS 1314
OSTALI PRISP. SO NA SKIS 1311.
OBRAZEC 3 IN 4
VPISUJEJO SE DEJANSKO RAZLIKE MED STANJI, RAZEN PRI KTO 221
IN OSTALIH KI IMAJO "POPRAVKE VRED." BREZ TEČ.RAZLIK.
Upam da vam kaj pomaga. Za prisp.smo dobili pisni odgovor iz banke slovenije. Vprašanja jim zastavljajte po e-mailu so dokaj hitri.
lp, Bojana
PRISPEVKE NA PLAČE IN IZ PLAČ MORATE LOČITI IN TO JE:
- IZ PLAČ (PRISP.ZA ZPIZ IN ZDRAV.VARST. 21,86%)SKIS 1314
NA PLAČE 15,41%)SKIS 1314
OSTALI PRISP. SO NA SKIS 1311.
OBRAZEC 3 IN 4
VPISUJEJO SE DEJANSKO RAZLIKE MED STANJI, RAZEN PRI KTO 221
IN OSTALIH KI IMAJO "POPRAVKE VRED." BREZ TEČ.RAZLIK.
Upam da vam kaj pomaga. Za prisp.smo dobili pisni odgovor iz banke slovenije. Vprašanja jim zastavljajte po e-mailu so dokaj hitri.
lp, Bojana
Kapital - vse postavke - gre za d.o.o.
- 100 % privatni kapital ali vpisujete v sektor "gospodinjstvo - S14"
- kam pa bi po vašem mnenju pa šel lastni delež pri d.o.o. , in temu posledično tudi kapital, ki je delno od podjetja delno od fizične osebe.
Ali se motim glede kapitala - slišim, da ga dajete na S11.
- 100 % privatni kapital ali vpisujete v sektor "gospodinjstvo - S14"
- kam pa bi po vašem mnenju pa šel lastni delež pri d.o.o. , in temu posledično tudi kapital, ki je delno od podjetja delno od fizične osebe.
Ali se motim glede kapitala - slišim, da ga dajete na S11.
-
gradbeništvo
- Računovodja

- Kraj: Slovenia
- Kontakt:
-
Gost
No, včeraj sem se lotila pisanja obrazcev. Sprva sem imela malo težav, nato pa sem šla po postopku, da sem kliklnina na tipko za preverjanje in so se mi osvetlila z rdečim polja in videla, kaj je narobe. No saj še ni tako kritično, samo če so že naredili tak program naj bi še uredili seštevke (no koliko je dobil plačano tisti, ki se ga je izmislil).
Imam pa še eno težavo: Ne vem ali sem prav razporedila kapital, jaz ga nisem dala pod zasebni sektor. Ali ga moram dati.
Danes pa se bom lotila izpolnjevanja transakcij. Ima kdo že izkušnje. Ali je to samo razlika med letom 2001 in 2002.
Za pomoč najlepša hvala.
Pozdrav
Lilijana
:mad:
Imam pa še eno težavo: Ne vem ali sem prav razporedila kapital, jaz ga nisem dala pod zasebni sektor. Ali ga moram dati.
Danes pa se bom lotila izpolnjevanja transakcij. Ima kdo že izkušnje. Ali je to samo razlika med letom 2001 in 2002.
Za pomoč najlepša hvala.
Pozdrav
Lilijana
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt: