Dostava obrazcev za plače
Moderator: Mirko Zbačnik
Dostava obrazcev za plače
Slišala sem, da je potrebno na DURS dostaviti podatke oz. obrazce za plače 1 dan prej, ko se plača izplača.
Morda kdo ve, če je to res? Baje je kazen 300.000,00 sit, če tega ne narediš.[:I]
Je že to morda kdo slišal, ali jaz nisem čisto na tekočem?[:(]
Morda kdo ve, če je to res? Baje je kazen 300.000,00 sit, če tega ne narediš.[:I]
Je že to morda kdo slišal, ali jaz nisem čisto na tekočem?[:(]
Sicer nisem preverjala, kje točno to piše,sklepam pa da v zakonu o davčnem postopku. To ni nič novega, že dalj čas velja, da je treba obrazce oddati najkasneje na dan ko izplačujete plače oz. referentka na DURS-u mi je grozila, da bo me dala v prekršek, če na dan izplačila ne bo imela na mizi plačilnih list.
-
Optimistka
- Računovodja

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Naša referentka se tudi še nikoli ni razburjala zaradi tega, obrazce pošljem tisti dan, ko je izplačana plača.
Ko sem ta mesec nakazovala najemnino, je pa celo rekla, da lahko pošljem obrazec kasneje, če ga ne bom uspela pridobiti tisti dan, ko bom najemnino plačala. Sama imam z referentkami na DURSu zadnja leta zelo dobre izkušnje.
LP:D
Ko sem ta mesec nakazovala najemnino, je pa celo rekla, da lahko pošljem obrazec kasneje, če ga ne bom uspela pridobiti tisti dan, ko bom najemnino plačala. Sama imam z referentkami na DURSu zadnja leta zelo dobre izkušnje.
LP:D
-
interdiskont
- Nov član

- Kraj: Slovenia
- Kontakt: